Wednesday, February 28, 2024
HemNFLRobert Griffin III utmanar Bears Legend's Call för Caleb Williams och Champions...

Robert Griffin III utmanar Bears Legend’s Call för Caleb Williams och Champions för Justin Fields potentiella sista skott i Chicago

Alla har delade åsikter om Chicago Bears potentiella förstaval i den tidigare USC-stjärnan Caleb Williams. Frågan kvarstår – Ska Bears drafta Williams eller ska de byta ut sitt första val i Draften och ge Justin Fields en ny chans att förbättra sitt rekord med Bears? Björnarnas framtid hänger fortfarande på en tråd av osäkerhet.

Bears fick det bästa draftvalet efter att Carolina Panthers bytte med Bears för att välja Bryce Young förra året. Beslutet är nu fortfarande osäkert eftersom det kan bli antingen Fields eller Williams som leder Bears nästa säsong. Med den kvardröjande debatten kommer de tidigare NFL-stjärnorna Robert Griffin III och Brian Urlacher båda med sina synpunkter på saken.

Robert Griffin III väljer Fields framför Williams för Bears nästa säsong QB

Förre Bears linebacker Brian Urlacher tror att det skulle göra gott för Chicago Bears att välja Caleb Williams i NFL-draften. Men RG3 verkar ha en annan tanke på det eftersom han tror att Bears fortfarande potentiellt kan förbättra sin totala lista med Fields i spetsen. Han skrev på X, “Låt HC Matt Eberflus och Justin Fields tävla om deras Chicago Bears framtid nästa säsong med en bättre lista.”

Ska Chicago Bears byta förstavalet i draften och förbättra sin totala lista? Du slår vad om att dina SÖTA SMÖRKEXAR ATT DE SKA.
Låt HC Matt Eberflus och Justin Fields tävla om sina Chicago Bears framtid nästa säsong med en bättre lista

https://t.co/Wvw5V1uUK8 pic.twitter.com/v2nWanMF48

— Robert Griffin III (@RGIII) 27 januari 2024

Enligt RG3 har Bears redan problem med att behålla ett bra rekord då de slutade trea i NFC North med 7-10. Om de tar in en ny QB, Caleb Williams i det här fallet, och saker och ting vägrar att vända, kommer den 22-årige NFL-rookien att behöva spela under en ny HC under sin andra säsong, vilket kan leda till kaos. För honom kommer Fields framtid med Bears till stor del att bero på statusen för front office och tränarstaben.

Justin Fields beslut kan bero på tränarstaben

RG3 sa tidigare på ESPN:s Get Up!, “För mig handlar allt om vad som händer med tränarstaben. Om du tar in en ny tränarstab och du tar in en ny GM, kommer de förmodligen att få en ny quarterback. Om de behåller den nuvarande personalen bygger de runt Justin Fields.” Justin Fields förbättrade avsevärt den här säsongen när han kastade över 1 800 yards, 13 TDs och sex interceptions. Hans välslängda procentandel på “sanna” försök steg från 75,6 % 2022 till 81,3 % 2023.

LÄS MER: Dwyane Wade släpper en kommentar på två ord som svar på att Deion Sanders fick en gåva på 3 miljoner dollar från sina söner

Chicago Bears’ General Manager Ryan Poles och HC Matt Eberflus är redan i varmt vatten med tanke på lagets dåliga prestation den här säsongen under deras ledning. Om de ska lämna skulle det markera en tredje ny HC och potentiellt en tredje ny GM vilket skulle vara svårt för Justin Fields att stanna kvar hos Bears efter en sådan omsättning.

Inlägget Robert Griffin III utmanar Bears Legend’s Call for Caleb Williams och Champions for Justin Fields Potential Last Shot in Chicago dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär