Saturday, December 9, 2023
HemNFLRob Gronkowskis manager avslöjade en gång en plan efter pensionering för NFL-stjärnan...

Rob Gronkowskis manager avslöjade en gång en plan efter pensionering för NFL-stjärnan för att ersätta Arnold Schwarzeneggar och Sylvester Stallone: ​​”De börjar bli gamla”

Det har gått mer än ett år sedan Rob Gronkowski vann sitt fjärde Super Bowl-mästerskap och gick i pension igen. Och sedan dess räcker inte den legendariska tight end till för NFL-världens tillfredsställelse. Och hans manager hade den perfekta planen utarbetad för honom långt innan Gronk packade sina klossar.

Rob Gronkowski är en av de bästa som någonsin spelat i sin position. Gronks gamla vän och manager, Henry Penzi, pratade med Sports Illustrated om när Gronkowski blev nästa Arnold Schwarzenegger eller Sylvester Stallone. Detta hände dock inte efter hans pensionering, utan innan hans fyra Super Bowl-ringar.

DYK DYPARE

Allt började när Hollywood-skådespelaren och producenten Mark Wahlberg bjöd in Rob Gronkowski till ett välgörenhetsgolfevenemang. Sedan, under sin rookiesäsong med New England Patriots, träffade Gronk några framtida kontakter där. Och en av dem var manager Henry Penzi. Gronk och Penzi hängde en gång i tight ends hem och det var där Penzi såg “Entourage”-affischen på Gronks vägg. Detta ledde till några mycket intressanta idéer i Penzis huvud.

Rob Gronkowski kunde ha blivit nästa Dwayne Johnson

Henry Penzi såg nästa show business-ikon i de unga Patriots tight end. “Min vision var att ersätta Arnold,” Penzi sa till SI. “Jag menar, de börjar bli gamla – Arnold Schwarzenegger och Sylvester Stallone. Min vision var att de är äldre och de har skickat stafettpinnen till The Rock och [Jason] Statham, och sedan skulle de ge det till nästa generation, som är Rob.” Rob Gronkowski gjorde till och med två små framträdanden i Entourage-filmen efter att inspelningen av programmet redan hade slutat mycket till Gronks besvikelse.

Penzi var inte långt borta sedan Rob Gronkowski har varit på platser under och efter sin spelarkarriär. Gronk tillbringade sina toppdagar med att spela karriär med att göra flera TV- och gästspel, som att synas på WrestleMania 36 och tävlingar som Drop the Mic. Gronks icke skådespelarbakgrund var alltid en fråga om oro för regissörerna. Men mästarens stjärnfaktor överträffade alltid alla farhågor till slut.

SE BERÄTTELSE: Tom Brady Rob Gronkowskis kemi på planen var oöverträffad

Robert Gronkowski vann tre Super Bowl-ringar med Tom Brady och Bill Belichick’s Patriots. Sedan gick han i pension för att ansluta sig till TB12 på Tampa Bay för att vinna sin sista ring. Tydligen var Gronk en förkroppsligande av lagets ära. Men kollegor från hans skådespelartid tyckte inte att han var den bästa lagkamraten. “För mig är han ingen stor lagspelare,” sa Robs motspelare i “Du kan inte ha det”, Joanna Krupa.

Tampa Bay Buccaneers förlorade i natt mot Cleveland Browns och har 5-6 den här NFL-säsongen. Ska Penzi övertyga Gronk att komma för att rädda den gamle vännen Tom Brady igen?

RELATED ARTICLES

Mest populär