Saturday, December 9, 2023
HemNFLRob Gronkowski inspirerar professionell golfspelare med sina otroliga pengahanteringsförmåga efter att ha...

Rob Gronkowski inspirerar professionell golfspelare med sina otroliga pengahanteringsförmåga efter att ha sparat hela sin NFL-lön

NFL:s stora man Rob Gronkowski är en geni pengahanterare. När spelare ofta kämpar för att behålla sin rikedom efter pensioneringen, hade den tidigare Patriots-tighten ett smart sätt att få sitt liv efter fotbollen att gå smidigt. På sin elitlista över beundrare säkrade den professionella golfaren Will Zalatoris en plats och erkände att han hämtat inspiration från NFL-superstjärnan.

Rob Gronkowskis sorglösa attityd och kärlek till fester förvirrar ofta människor med hans ekonomiska intelligens. Medan han talade i en intervju fick Zalatoris frågan om sina planer för pensionärslivet och hur han multiplicerar sin rikedom.

Utan en sekund nämnde han att han har varit en beundrare av Gronkowski och hans sätt att göra utgifter på. Gronk sparar alla sina NFL-kontraktpengar och lever med sin lönecheck. Något som råkade bli en livslektion för många idrottare i idrottsbrödraskapet.

Per rapporterar, 33-åringen har inte rört ett enda öre från sina NFL-löner. Han har reserverat dem för de senare skeden av sitt liv. “Något som jag älskar med Gronkowski var att han lever på sina rekommendationer och sparar alla sina NFL-kontrakt”, sa Zalatoris i en intervju.

“Jag lever inte efter det strikt, men jag försökte göra ett riktigt bra jobb med det. Jag tror att det jag gör utanför golfbanan gör att jag kan bo väldigt bekvämt och att allt jag gör på golfbanorna, du vet, nästan är redo för pensionering, tillade han och förklarade sitt sätt att samla rikedomar.

DYK DYPARE

Det finns faktiskt ingen garanti för hur länge dessa spelare spelar i sina karriärer. Ibland dömer frekventa skador ofta deras ambitioner, vilket tvingar dem att gå i pension. Och därför är ett smart tillvägagångssätt alltid nödvändigt.

Rob Gronkowski är ett exempel för alla som gick i konkurs

Den tidigare Super Bowl-mästaren hade skrivit boken “It’s Good to Be Gronk”. I boken avslöjade han för omvärlden sina metoder för att spara pengar.

Han sparade runt 10 miljoner dollar från sitt femårskontrakt med Patriots. Enligt en studie gjord av Forbes gick flera NFL-spelare i konkurs och njöt av sitt pensionärsliv.

“Nästan 16 procent av NFL-spelare som draftades mellan 1996 och 2003 förklarade sig i konkurs inom 12 år efter pensioneringen”, står det. Gronkowski, som faller under denna parentes, råkar vara extra försiktig och har lyckats med sitt disciplinerade tillvägagångssätt.

RELATED ARTICLES

Mest populär