Thursday, November 30, 2023
HemSoccer"RIP Senor Firmino" - miljoner sörjer den tragiska förlusten av ex-Liverpool-stjärnan Roberto...

“RIP Senor Firmino” – miljoner sörjer den tragiska förlusten av ex-Liverpool-stjärnan Roberto Firminos far under en familjeresa

Den brasilianske forwarden Roberto Firmino lämnade som Liverpools legend innan han lämnade på en fri transfer i somras. Men i en chockerande händelseutveckling har den tidigare Reds-anfallaren lidit en personlig förlust. Pappa till Al Ahli-stjärnan José Roberto Cordeiro gick tyvärr bort under en familjeresa.

Brasilianaren delade också en fantastisk relation med sin far. Efter den tragiska förlusten av sin far har miljontals fans gett sina kondoleanser till fotbollsstjärnan på sociala medier “Senor Firmino”

Fotbollsgemenskapen sörjer förlusten av Roberto Firminos far

Den tragiska förlusten av Roberto Firminos far har chockat fotbollsgemenskapen. Brasilians pappa var på familjeresa i Dubai. Han fick tyvärr en hjärtattack under resan. Familjen arbetar nu med Brasiliens ambassad för att få tillbaka hans kropp till sin hemstad. Firminio förväntas också resa till Brasilien efter den olyckliga händelseutvecklingen. Miljontals fans har sörjt förlusten på sociala medier.

Speciellt Liverpool-fans har lämnat hjärtvärmande önskningar till brasilianaren. Det råder ingen tvekan om att fotbollsgemenskapen står bredvid brasilianaren i de svåra tiderna. Ett Reds-fan gav också sina kondoleanser på sociala medier och gav uppriktiga kommentarer till minne av brasilianarens pappa.

Ett annat Reds-fan skrev: Vi är alltid med dig Bobby. Det andra fansen skrev: “Må hans milda själ vila i frid. De andra fotbollsfansen delade också med sig av sitt stöd för brasilianaren och hans familj under dessa tuffa tider.

De miljontals fansens kondoleanser visar bara att samhället alltid kommer att vara med spelaren i de svåra tiderna. Reaktionerna bevisar bara det. Det visar också att det finns vissa saker i livet som är viktigare än fotboll.

Det här kommer att bli mer än hjärtskärande nyheter för Roberto Firmino. Det beror på att brasilianaren har haft ett väldigt speciellt förhållande till sin pappa.

Ex-Liverpool-stjärnan har en speciell plats i sitt hjärta för sin älskade pappa

Den brasilianske forwarden hade skrivit en bok om sin Liverpoolresa. Boken heter “Si Senor – My Liverpool Years”. Förutom, hans resa med Premier League och minnena, har Roberto Firmino också ett dedikerat gratis avsnitt i boken för sin far. Ett antal rader skrivna i det här avsnittet kommer att träffa många fotbollsfans när fotbollsgemenskapen minns hans far.

Raderna löd ”Inte alla hjältar bär kappor; vissa kallas far. “Min far, José, var min barndomshjälte, en inspiration och ett exempel.” En generös, seriös, ärlig man och hängiven sin familj. Firmino förväntas missa nästa match mot Al Shadab på lördag då han kommer att resa till Brasilien för att vara med sin familj i de svåra tiderna.

Fotbollsgemenskapen, särskilt Liverpool-fans, hoppas att Firmino förblir stark i tuffa tider. Fotbollsfansens reaktion visar bara hur otrolig sporten är. Det är enighets- och samhörighetssporten.

RELATED ARTICLES

Mest populär