Wednesday, February 21, 2024
HemWwe"Rip Off": Fans trollar lustigt Dana Brooke över hennes slående liknande utseende...

“Rip Off”: Fans trollar lustigt Dana Brooke över hennes slående liknande utseende med Tony Khans bästa kvinnliga AEW Wrestler ögonblick efter hennes TNA Hard to Kill-debut

På TNA:s Hard to Kill PPV retade kampanjen undertecknandet av en “stor värvning”, som hyped av TNA:s president, Scott D’Amore. Med en limousine som visas med en massiv stjärna inuti, var fansen glada över att se vem den hypevärdiga pro-brottaren kunde vara.

Amerikas favoritvideo idag

Och slutligen har vi ett svar på denna stora fråga, eftersom fansen möttes av ringside-framträdandet av Ash by Elegance, även känd för WWE-fans som Dana Brooke. Var värvningen värd hypen? Vad tycker fansen om det? Låt oss ta reda på!

En Toni Storm rip-off?

När den stora avslöjandet kom upp till ytan och Ash by Elegance tog sig till ringside för Knockouts World Title-matchen mellan Trinity och Jordynne Grace, var fansen mindre än upprymda. När hypen om en massiv värvning gav intriger, förväntade de sig att en enorm stjärna skulle ta sig till befordran.

Och stjärnkraften som den tidigare Dana Brooke kom med var inte det enda problemet fansen hade. De brottningstrogna klagade över hur hela hennes gimmick, från hennes utseende till hennes manér, verkade som en kopia av AEW:s Toni Storm.

Storm har varit en av publikens favoriter i AEW. Inte konstigt att TNA kände ett behov av att försöka imitera hennes gimmick. De siktade dock på att utföra en lång uppgift eftersom hypen kring Ash by Elegance saknades eftersom den fick svaga reaktioner. Så mycket att fansen kände ett behov av att rusa till sociala medier och låta sin raseri veta.

Wrestlingfans bash TNA för skamlös emulering av Toni Storm

Här är några av fansens reaktioner:

Vissa fans gjorde den uppenbara jämförelsen med Toni Storm och tog inte snällt emot det.

Släppt WWE Superstar och OnlyFans Star gör chockerande debut på TNA Hard to Kill

En användare kritiserade den uppenbara ripoffen av den visuella estetiken till den hos Storm också.

Även om allmänhetens mottagande av beslutet hittills har varit negativt, kan vi inte räkna bort Brooke redan. Hon har skapat intriger kring en möjlig titelutmanare. Dessutom skulle det vara kul att se hur Ash by Elegance lyckas förvandla detta hat till fansupport med en nyligen ändrad ändring i Knockouts VM-titel. Vad tyckte du om detta drag av TNA? Låt oss veta i kommentarerna!

RELATED ARTICLES

Mest populär