Monday, December 4, 2023
HemBoxing"RIP": Boxing World godkänner hård dom när Deontay Wilders explosiva träning väcker...

“RIP”: Boxing World godkänner hård dom när Deontay Wilders explosiva träning väcker oro för hans nästa motståndare

I december 23, en seismisk händelse skymtar över boxningsvärlden: “Day of Reckoning”-kortet i Riyadh. Mitt bland en stjärnspäckad lineup sticker ett namn ut med ett dånande eko – Deontay Wilder. Hans senaste träningsvideo, ett spektakel av grymhet, signalerar en storm på väg för hans motståndare, Joseph Parker.

Detta kort, möjligen ett av sportens mest efterlängtade, innehåller inte bara Wilder utan även boxningstitaner som Anthony Joshua och Dmitry Bivol. När fansen förbereder sig för denna kolossala uppgörelse, injicerar Wilders video en ny intensitet i berättelsen. Med varje slag som slängs i träningen eskalerar förväntan inför denna dag av räkning.

Prognos: Åskande KOs framåt, med tillstånd av Deontay Wilder

Det kommande “Day of Reckoning”-kortet den 23 december, med Deontay Wilder mot Joseph Parker, väcker enorm spänning bland boxningsentusiaster. Många ser den här matchen som en upptakt till den mycket efterlängtade sammandrabbningen mellan Wilder och Anthony Joshua. Att lägga till ett lager av intriger till en redan elektrifierande händelse. Wilders nya slagkombinationer har slungat fansens förväntningar till nya höjder.

Ett fan uttryckte beundran för Wilders smidighet och kommenterade: “Kombos ser snabbare ut som någonsin.” Detta sentiment återspeglar förväntan på en högoktanig prestation från Wilder. En annan tittare var otvetydig i sitt beröm och sa: “Den farligaste stansaren jag någonsin sett i mitt liv.”

Dessutom vägde ett annat fans in på Wilders styrka och förutspådde en avgörande seger: “Wilder en annan ras man hans styrka är galen, jag säger att han får honom ut från den brutala knockouten.” Samtidigt erkände ett annat fan Wilders ökade hotnivå och sa: “Han är förmodligen farligare än någonsin tidigare.”

Slutligen, en persons kommentar, “RIP Joshua Parker”, även om namnen på Joshua och Parker slås samman, inkapslar en allmänt delad förväntan om Wilders dominans i ringen. Denna känsla sätter scenen för vad många tror kan vara en karriärdefinierande prestation för Wilder. När han potentiellt banar väg för att slå ut Parker som han lovade och för en framtida uppgörelse med Joshua

Wilders knockoutlöfte

Deontay Wilder, med blicken riktad mot priset, har uttryckt en djup känsla av stolthet över det stjärnspäckade 23 december-kortet, och hänvisar till det som en samling av “så många krigare.” Wilder, känd som ‘The Bronze Bomber’, har en tydlig vision för sina kommande slagsmål. Han erkänner att fans flockas till tungviktsboxning för den rena spänningen i det, och han tror att knockout är toppen av denna spänning.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Deontay Wilder (@bronzebomber)

”Framför allt kommer de för att se knockouts. Och en sak är säker, när jag kommer, det är vad jag kommer för att leverera”, sa Wilder självsäkert. Hans mål sträcker sig bortom bara seger den 23 december; han är på en målmedveten strävan att återta sin titel och förena divisionen. Denna ambition, tillsammans med hans önskan att erövra i UFC, målar upp bilden av en fighter som inte bara söker triumfer, utan ett arv.

Wilders tydliga avsikt att leverera knockouts, tillsammans med hans ambition att ena divisionen, förstärker de redan höga insatserna i hans kommande match mot Joseph Parker. I slutändan är denna händelse mer än bara en serie slagsmål. Kommer Wilders explosiva träning och hårda beslutsamhet att leda till en avgörande seger i Riyadh? Så, vad är dina förutsägelser för denna episka strid?

RELATED ARTICLES

Mest populär