Monday, December 11, 2023
HemGolf"Rightfully Disgusted": Golfvärlden lämnade förvirrad med det extremt obekväma Tiger Woods-ögonblicket

“Rightfully Disgusted”: Golfvärlden lämnade förvirrad med det extremt obekväma Tiger Woods-ögonblicket

Idrottsmän har allmänhetens öga på dem under större delen av tiden de är offentliga. Så det är inte ovanligt att sportvärlden har sett många klumpiga och obekväma ögonblick fångas på kamera. Och nyligen lades Tiger Woods till den listan.

I en sit-down nyligen fångades Woods i ett besvärligt handslag med golfvärden Azinger, vilket gjorde honom “med rätta äcklad”.

Fansen reagerar på Woods klumpiga ögonblick

Woods var i Golf Channels monter denna vecka för Hero World Challenge. Till slut skakade Tiger hand med värdarna, men det var där det blev lite jobbigt. Efter att ha tackat och skakat hand med en värd vände sig Tiger för att göra det med den andra, Paul Azinger.

Men Paul hade sin hand ut i en knytnäve, i hopp om att stöta knytnävar med Woods. Detta resulterade i en besvärlig krock av den enes knytnäve med den andres handflata. Azinger öppnade snabbt näven och skakade klumpigt Woods hand. Men skadan skedde.

Bara ett besvärligt handslag från början till slut pic.twitter.com/x2Wzcu04rA

— Fore Play (@ForePlayPod) 1 december 2022

Fansen kunde se besvärligheten i Woods ansikte, och de trollade Paul för det. Han sa en gång att hans kommentar var lika besvärlig som hans handslag.

Vem fan går in för en knytnävsbula i det läget?

— Mackenzie (@rayfriese17) 1 december 2022

100% på zinger

— cchex (@cchex) 1 december 2022

Zinger, besvärliga handslag och besvärliga kommenterande

— Curtis Brotherton (@cj_broton) 1 december 2022

Varför torkade han händerna efter lol

— Dan Castro (@Dan_BOOM_) 2 december 2022

Tiger med rätta äcklad

— Matt (@parlaypropi) 1 december 2022

En av dina bästa Zinger. Jag hoppas att det inte “gnuggar” Tiger på fel sätt.

— CrankyoldPro (@Greyoldpro) 2 december 2022

Paul Azinger kämpar med enkla tagningar som att skaka en persons hand. Kanske är det hans starka grepp. När det gäller hans kommentar … Han har verkligen inte ett starkt grepp om det.

— John Conrad (@jerichsen66) 2 december 2022

Bara ytterligare ett ögonblick att lägga till Woods senaste virala dagböcker.

Varför tävlar inte Tiger Woods i Hero World Challenge?

Tiger bekräftad hans position på banan tidigare den här månaden och sa att han skulle tävla i sin egen Hero World Challenge. Men tyvärr för fansen drog sig golflegenden förra veckan tillbaka på grund av ett problem med benet.

Han avslöjade i en tweet att han led av “plantar fasciit” i sin högra fot, allmänt känd som en polismans häl. Den 15-faldiga vinnaren av det stora mästerskapet upplevde smärta i sin högra fot varje gång han gick. Därför drog han sig ur tävlingen eftersom han inte skulle kunna trampa till fots hela banan utan att förvärra tillståndet.

Woods sa att medan han återhämtade sig, skulle han “fokusera på mina värduppgifter.” Han hoppades att hans ben skulle bli bättre till nästa evenemang, “The Match”, som är inom de närmaste dagarna. Men många fans förväntar sig att golflegenden drar sig tillbaka i sista minuten från det också.

Tror du att vi kommer att se Woods på banan om några dagar, eller kommer hans skada att hindra honom från att tävla igen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär