Tuesday, February 27, 2024
HemGolfRickie Fowler: Rekommendationserbjudanden och intäkter utforskade

Rickie Fowler: Rekommendationserbjudanden och intäkter utforskade

Rickie Fowler hade precis en mardrömsstart på sin PGA Tour-säsong. 35-åringen satte en poäng under 10 på Sentry 2024, och slutade på 56:e plats av 59. Trots sin svaga prestation kom han till nyheterna med sitt unika sätt att stödja de människor som drabbats av Maui-bränderna.

Amerikas favoritvideo idag

Han bar en hatt med bokstaven “L”, som betyder Lahainaluna eller Med utsikt över Lahaina, för att hedra de förödande bränderna. Men fansen började också märka att han inte hade sponsringslogotyper för långvariga partners Rocket Mortgage och Farmers Insurance. Detta ledde till spekulationer om hans separation från de två varumärkena. Några av fansens tvivel var sanna, och några visade sig vara en fullständig bluff!

Den sexfaldiga PGA Tour-vinnarens rekommendationer

Förutom att vara känd för att vara en hjärteknare är Fowler också en välrenommerad golfspelare. Han är den enda ledande idrottaren på Puma i golfvärlden, och han bär bokstaven “P” på sina kepsar. Men han stöds också av andra kända varumärken. Några av dessa inkluderar sådana som Cobra, Titleist, Taylor Made, Rolex, Mercedes-Benz och Rocket Mortgage.

Dessutom förväntas det han tjänade mer än 12 miljoner dollar förra året enbart från hans rekommendationer. Rykten pekar också på att hans Puma-affär är värd 10 miljoner dollar per år. Enligt rapporterna är hans rekommendationer under hela hans karriär nära 100 miljoner dollar. Men det ser ut som att det kommer att bli förändringar i hans varumärkesaffärer nu, med början med Rocket Mortgage.

Rickie Fowler uppgav att han fortfarande är hos Rocket Mortgage. Men de två jobbar mot ett nytt varumärkesavtal. “Vi har något på gång att gå vidare, men det har inte slutförts ännu,” avslöjade han. Även om de inte har slutfört det nya avtalet, är han övertygad om att de kommer att nå en överenskommelse.

Om den sexfaldige PGA Tour-vinnaren skriver på ett nytt avtal skulle det innebära ytterligare en tillväxt i hans godkännandeavtal. Han har ett nettovärde på $40 miljoner+, och hans stora lista med sponsorer spelar en stor roll i det. PGAT-proffset förlorade också en av sina stora sponsorer när han gick in i säsongen 2024.

Vad hände mellan Rickie Fowler och Farmers Insurance?

Men det ser ut som att han också kommer att skiljas från sin långvariga partner, Farmers Insurance. Och 35-åringen avslöjade orsaken bakom separationen. 35-åringen avslöjade för sina fans att han officiellt har skilt sig från Farmers Insurance. Han sa: “Mitt kontrakt gick ut och jag fick höra att de inte var ute efter att förnya eller förlänga.”

The Sentry 2024: How Rickie Fowler, Collin Morikawa och Co stödjer offren för Maui Wildfires?

När hans affär med Rocket Mortgage går in i en ny fas, förväntas det att han kommer att ha mycket mer intäkter utanför kursen med sina sponsorer. Vad är dina tankar om Rickie Fowlers sponsringar? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär