Wednesday, February 21, 2024
HemNASCARRichard Pettys personliga sekreterare avslöjar dubbla berättelser med kungen och hennes roliga...

Richard Pettys personliga sekreterare avslöjar dubbla berättelser med kungen och hennes roliga “Claim To Fame” med sonen Kyle

Förutom att vara en av de största motorsportidrottarna genom tiderna, var Richard Petty en god vän till sina nära och kära. Även med människor han brukade arbeta med tog den sjufaldige mästaren i cupserien sig tid att lära känna dem på ett personligt plan. Om det fanns ett samband, blomstrade en lång vänskap. Det var vad som hände med The King och hans personliga sekreterare Martha Jane Bonkemeyer. De två blev så goda vänner att de gick på dubbeldejter tillsammans med sina betydande andra, och Martha ville till och med göra anspråk på Richards son, Kyle Petty.

Martha var redan ganska nära Richard Pettys fru, Lynda. De två var de bästa vännerna under uppväxten, gick i samma skola och tillbringade nästan all sin tid tillsammans. Så det var inte så mycket problem för Martha att komma in i kungens nära krets och så småningom bli hans personliga sekreterare. Tillsammans hade de den bästa tiden, och Bonkemeyer mindes nyligen tiden hon tillbringade med dem.

Richard Petty insider avslöjar när hon bytte sin sons blöja

Martha Jane Bonkemeyer intervjuades av ingen mindre än Richard Pettys son, Kyle Petty. När hon pratade med Kyle avslöjade hon sina avsikter att vilja göra anspråk på honom för sig själv när han var liten. Vid den tiden hade hon och hennes man (Willis) inget barn och paret tog ofta hand om en baby Kyle Petty om det behövdes. Martha hade till och med bytt blöjor vid några tillfällen, vilket hon hjärtligt avslöjade för allmänheten som hennes anspråk på berömmelse.

“Lynda Gale och jag går tillbaka långt tillbaka. Hon var min allra bästa vän, hans mamma och vi växte upp i samma kyrka, vi gick i skolan tillsammans, vi gjorde cheerleading tillsammans, och sedan när hon började dejta Richard Petty bad de mig och Willis att gå på tävlingarna med dem, sa hon.

“Jo, Willis och jag gifte oss 1958, de gifte sig ett år senare och sedan fick hon Kyle och vi hade inga barn, så vi sa att vi skulle göra anspråk på Kyle och jag bytte hans blöja. Det är mitt anspråk på berömmelse är att jag har bytt hans blöja, tillade Bonkemeyer.

När Kyle Petty satt bredvid henne och skrattade för fullt, gick Martha Jane Bonkemeyer lite längre tillbaka i tiden till de dagar då han inte föddes. Richard och Lynda Petty var inte ens gifta vid den tidpunkten. Paret, tillsammans med Martha och hennes dåvarande pojkvän Willis, brukade ofta gå på teatrar. Kanske Kungen till och med visade dem några drag i en civil bil.

Vart tog kungen vägen under hans yngre dagar på dejter?

Teatrarna brukade vara en frekvent besöksplats för de två paren och det fanns två teatrar som de brukade besöka. Den ena hette Solteatern och den andra, förmodligen lite dyrare, hette Carolinateatern. Efter att Richard Petty började tävla mer frekvent än tidigare, blev racerbanan platsen att gå. På den tiden bestod inte gropbesättningar av så många medlemmar som det gör idag, så Marthas man Willis hade ofta jobbet som en gasman.

“Vi började dubbeldejta och vi skulle gå till Sun Theatre. Vi skulle verkligen betala om vi gick till Carolina Theatre i Greensboro. Richard hade bilen så vi skulle dubbeldejta med honom för att gå till bilen. Vi går långt tillbaka och jag känner att det var en del av familjen Lynda Gale och jag var så nära vänner. När Richard började tävla sa de väl, låt oss gå till tävlingarna och de hade bjudit in mig och Willis att gå på tävlingarna.”
Hon sa.

Dessa berättelser är det som gör NASCAR så tilltalande för en yngre publik, förutom racing. Sporten har funnits i flera år och några av dessa berättelser försvinner med tiden. Men de som överlever fångar tusentals fans fantasi.

Läs mer – “Put His Stamp of Disapproval” – Landmark Award-mottagaren Janet Guthrie hyllar legenderna bakom hennes 33-loppslånga NASCAR-karriär

Inlägget Richard Pettys personliga sekreterare avslöjar dubbla berättelser med kungen och hennes roliga “Claim To Fame” med sonen Kyle dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär