Sunday, December 10, 2023
HemNBARichard Jefferson ger 3-ords syn på Charissa Thompsons falska sidlinjerapporteringsskandal

Richard Jefferson ger 3-ords syn på Charissa Thompsons falska sidlinjerapporteringsskandal

En före detta NFL sidlinjereporter, Charissa Thompson, gjorde en häpnadsväckande bekännelse angående hennes dåvarande karriär. Det har resulterat i alla typer av reaktioner från sportfans. Men på sportscast-sidan och vissa professionella idrottare, kräver denna situation inte så mycket uppmärksamhet. Någon som inte är för detta onödiga drama är det pensionerade NBA-proffset, Richard Jefferson. Han har ställt sig bakom en medieveterans syn på saken i ett kortfattat uttalande.

Jefferson gick från en bländande NBA-karriär, inklusive mästerskapet 2016, till sändningsbåset. Och han är på Thompsons sida.

Richard Jefferson vill tona ner Charissa Thompsons hat

Charissa Thompson erkände att när hon var NFL sidlinjereporter, kom hon på kommentarer från tränare. Men Rachel Bonnetta, en före detta NFL Network-värd, försvarade henne med att det här är ett problem för kvinnliga sportreportrar. De tas inte tillräckligt seriöst för att tränare gärna ska ge dem ett ljud, något Thompson sa.

“Klockan är 5 på västkusten och hennes namn är fortfarande trendigt på Twitter…” sa Bonneta om all orättvis uppmärksamhet Thompson får. “Jag vet inte varför vi var tvungna att göra det. Känns lite… otäckt…”

Richard Jefferson höll med Bonneta om att retweeta hennes video med ett enkelt tillägg. “Bra sagt Rachel!”, sa NBA-mästaren och ESPN-analytikern.

Det här är en utvecklingshistoria.

RELATED ARTICLES

Mest populär