Wednesday, February 28, 2024
HemNASCARRichard Childress avslöjar den verkliga orsaken bakom RCR-Campers Inn RV Associate Sponsor...

Richard Childress avslöjar den verkliga orsaken bakom RCR-Campers Inn RV Associate Sponsor Deal: “Deras verksamhet passar bra med … NASCAR Fans”

Richard Childress Racing är redo för NASCAR-säsongen 2024. Silly season 2024 var fylld med sponsringsmeddelanden för laget. Stora partners som Lucas Oil, Cheddar’s Scratch Kitchen och 3Chi har återvänt, och stödet ser avgörande ut för den nya säsongen. Det senaste företaget att ansluta sig till RCR:s led är den växande RV-återförsäljargruppen, Campers Inn RV.

Den Richard Childress-ägda outfiten tillkännagav affären i går, med ytterligare detaljer återstår att avslöja. Avtalet kommer att se Campers Inn RV som en associerad sponsor i flera år. Efter tillkännagivandet av de goda nyheterna uttryckte Childress sin glädje över att träffa affären när han upprepade sin vision om att få resonans hos fansen och bredda dess bas. Han nämnde hur sponsringen är perfekt anpassad till en populärkultur bland NASCAR-fans.

Richard Childress och Campers Inn RV kompletterar varandra när det kommer till en framtidsvision

Eftersom Campers Inn RV är inställd på att bli den officiella husbilspartnern för RCR, såg teamägaren Richard Childress ett enormt värde i affären som går utöver pengar. Med NASCAR-fans som besökte olika cupserieställen under hela schemat i sina egna husbilar, var det det perfekta tillfället att dra nytta av en affär som ligger nära kulturen kring sporten.

Företaget i fråga kan också skryta med att vara den snabbast växande husbilsåterförsäljargruppen i landet med 36 filialer i 19 delstater över hela USA. Med ett så imponerande CV kunde Richard Childress inte vara lyckligare och uttryckte sina förväntningar på avtalet och sa: “Vi har lärt känna ledarteamet på Campers Inn RV under det senaste året, och de är en fantastisk grupp människor. ”

“Alla på Campers Inn RV är familjeorienterade och kundfokuserade. Deras verksamhet stämmer väl överens med de många NASCAR-fans som tar med sina campare till tävlingar i hela landet. Vi är stolta över att representera företaget och deras återförsäljare över hela landet”, tillade lagägaren.

NYHETER: Campers Inn RV (@CampersInnRV) har utsetts till den officiella RV-partnern för @RCRracing och kommer att fungera som flerårig associerad sponsor för den mästerskapsvinnande organisationen.#NASCAR

— Joseph Srigley (@joe_srigley) 22 januari 2024

Avtalet kommer att gynna båda parter eftersom Richard Childress Racing är ett av de mest historiska teamen i NASCAR och tillväxten av Campers Inn RV kommer att sammanfalla med lagets mål. Jeff Hirsch, VD för Campers Inn, var också glad över att samarbeta med det ikoniska teamet som han sa,

“Richard Childress Racing delar våra värderingar och mål att leverera klassens bästa prestanda och kvalitet. RCR är synonymt med framgång inom motorsport, och vi kunde inte vara mer nöjda med att skapa en relation med ett så ikoniskt racerteam. Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete på och utanför banan.”

Efter att ha stärkt sin sponsorarsenal, Richard Childress hoppas få se en säsong där förarna utmanar om mästerskapet i de nationella tävlingarna.

Läs mer: “I’ve Been Distant…Not Gonna Lie” – Bubba Wallace erkänner offentligt att han saknar social smak när han vänder fokus tillbaka på Heavy Metal-musik

RCR har talangen, nu är det bara resultat som behövs

Richard Childress Racing var ett av de mest upptagna lagen under lågsäsongen. Efter ett slagsmål i Xfinity-serien program där Austin Hill och Sheldon Creed hade svårt att träffas, lät Mr Childress dammet lägga sig och tog med sig ytterligare en spännande talang. I oktober förra året tillkännagav RCR värvningen av det unga underbarnet Jesse Love för att ersätta Creed i #2 Chevrolet.

Eftersom han är den yngsta mästaren i NASCARs historia är hypen kring Jesse Loves potential berättigad, och Richard Childress Racing vill utnyttja den. Med den seriösa titelutmanaren Austin Hill som bevisar sin skicklighet, gör Loves tillägg laget till en omedelbar titelutmanare. När det gäller lagets status i Cup-serienKyle Buschs debutår var som en frisk fläkt.

Medan Austin Dillon misslyckades med att ta med sig sitt bästa på banan visade Busch sina talanger bra och vann 3 lopp och gick vidare till slutspelet. Tävlingssegrarna gav dock inte resultat till slut eftersom formförlust och felaktig utrustning var betydande orsaker till en svacka senare under säsongen. Med det sagt, med så mycket talang i laget, kan man inte låta bli att förvänta sig att Richard Childress och Co kommer att stjäla rubrikerna ofta 2024.

Kommer RCR att kunna studsa tillbaka till en fenomenal form? Låt oss veta vad du tycker!

Inlägget Richard Childress avslöjar den verkliga orsaken bakom RCR-Campers Inn RV Associate Sponsor Deal: “Deras verksamhet passar bra med … NASCAR Fans” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär