Wednesday, February 28, 2024
HemBasketballRich Paul blir ifrågasatt när LeBron James erbjöd maktdrag för att lösa...

Rich Paul blir ifrågasatt när LeBron James erbjöd maktdrag för att lösa Michael Jordan-debatten

Sedan en tid tillbaka har ryktena om att LeBron James vill åka till New York Knicks spridit sig som en löpeld. Så i det senaste avsnittet av Come And Talk 2 Me beslutade programledarna och analytikerna Cam’ron och Ma$e att fördjupa sig i det. De pratade om hur Knicks-fansen är väldigt exalterade över sådana hypotetiska situationer. James agent Rich Paul stängde dock omedelbart ner de ryktena och hävdade att Bron inte skulle någonstans.

Men när han tänkte på den hypotetiska situationen, hävdade Ma$e att om James skulle gå till Big Apple och vinna ett mästerskap där, skulle han kunna stänga av GET-debatten för alltid. Han sa, “Han (LeBron) kan vara en get om han får ett chip i New York. Det kommer att placera dig över Mike (Jordan).” Ma$e fortsatte till och med att fråga Paul och sa: ”Jag vet inte vad Rich Paul pratar om. Om du (LeBron) vill bryta samtalet med Jordan för alltid, ÅK TILL NEW YORK och få ett mästerskap med det laget.”

Anledningen till att resan till New York skulle sluta förklarades av Cam’ron när han sa att New York Knicks inte har vunnit ett mästerskap på de 51 år de har varit i ligan. På grund av det, om James kan gå till ett lag som aldrig har vunnit ett mästerskap och uppnå sin första titel, skulle han kunna stänga av alla sina kritiker.

Läs mer: Lakers-handelsrykten: LeBron James subtila försök att pressa frontkontoret ger inget resultat

Ma$e gick med på att vara en av dessa kritiker och namngav några andra som Stephen A. Smith och Shaq och sa att “om han (LeBron) får ett chip i New York kommer de att behöva ändra sin låt.” Men även efter att ha varit i NBA i så många år och uppnått nästan allt sporten hade att erbjuda, varför tas inte LeBron James på allvar i GOAT-debatten mot Michael Jordan?

Uppväger Michael Jordans prestationer LeBron James?

Även om James uthållighet och flexibilitet är beundransvärd, hindrar några nyckelfaktorer honom från att överträffa Jordan i GOAT-debatten. Till att börja med är Jordans oöverträffade poängförmåga, vilket framgår av hans 10 poängtitlar och karriärens poängsnitt på 30,1 poäng per match, oöverträffad. Även om James poängsiffror är fantastiska, beror de mest på lång livslängd snarare än ren anfallsskicklighet.

Till och med MJ:s tankesätt och svar på svårigheter skiljer honom från kungen. Jordans obevekliga konkurrens och ovilja att gå med i superteam särskiljde honom som en autentisk vinnare. Men L-Trains beslut att söka upp stjärnspäckade lag undergrävde värdet av hans titlar. Jordans slutspelsprestation, som inkluderade 6 NBA-titlar och 6 MVP-utmärkelser för finalerna, överträffar dessutom James fyra finalsegrar.

Så även om LeBron James utan tvekan är en av de bästa NBA-spelarna genom tiderna, hamnar han kort på Michael Jordan i GOAT-diskussionen som ett resultat av Jordans oöverträffade dominans, tankesätt, framgång efter säsongen och globala effekt.

Inlägget Rich Paul Gets Questioned as LeBron James Erbjöd Power Move To Settle Michael Jordan Debate dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär