Tuesday, February 27, 2024
HemWweRic Flair verkar återvända till brottningen även efter att ha undkommit döden...

Ric Flair verkar återvända till brottningen även efter att ha undkommit döden två gånger

Ric Flair gick i pension från WWE för länge sedan. Ändå hade han inte sin sista match förrän långt senare i mitten av 2022. Och nu är Flair tillbaka igen och skrev på med WWE:s konkurrent. En affär som började som en affärskampanj för Flairs energidryck kan få honom att komma tillbaka in i ringen igen.

Amerikas favoritvideo idag

En färsk uppdatering på sociala medier via “Nature Boy” tyder på att han inte kommer att vila hemma utan att prova några smällar på den nuvarande aktiva generationen brottare. Även om detta subtila tips kan vara spännande för vissa fans, kan det vara oroande för andra.

Är Ric Flair redo att gå tillbaka in i ringen igen?

Efter att Flair skrivit på med AEW och börjat reta om detsamma över internet, var flera fans oroliga för att han skulle vilja engagera sig i någon action i ringen. Men saker och ting tog en vändning när Ric Flair bekräftade att trots hans intresse för brottning igen, fans skulle inte se honom agera på denna önskan. Nu verkar situationen ha vänt totalt.

För några timmar sedan gick den 16-faldiga WWE-mästaren till Instagram för att ladda upp av sig själv stående i en träningsring, lutad på linorna i den kvadratiska cirkeln. Utifrån hans utseende antyder bilden att den är ny snarare än gammal.

Under bilden skrev den före detta brottaren bildtexten “The Word Impossible Is Not In My Dictionary! WOOOO!”

Även om detta inte bekräftar någonting, gör bildtexten tillsammans med bilden, i kombination med omständigheterna att Flair för närvarande är tecknad för en brottningskampanj, allt gör det mycket mer trovärdigt att den före detta brottaren kan komma att återvända till ringen, mer än ett år efter sin sista brottningsmatch.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Ric Flair® Nature Boy® (@ricflairnatureboy)

För vissa fans kan den här uppdateringen vara lite oroande på grund av de hälsokomplikationer som Flair har hamnat i sedan 2017 och framåt.

Ric Flair undkom döden två gånger

När 2017 närmade sig hade Ric Flair redan utvecklat en ohälsosam dryckesvana på grund av vilket han fick flera hälsokomplikationer. År 2017 fördes han till sjukhuset på grund av en orolig mage, men hans dryckesvanor kom ikapp honom. Som ett resultat såg fansen på långt håll när deras tidigare mästare gick in i koma.

2 skrämmande gånger Ric Flair undkom döden som en riktig världsmästare

Efter att han återfått medvetandet, tappade han sina ohälsosamma dryckesvanor och försökte leva ett hälsosamt liv. Men affärsmannen drabbades av hjärtkomplikationer 2019 igen. Därför undkom han döden två gånger under de senaste åren.

Trots att han får lov att brottas igen är det fortfarande riskabelt för Ric Flair att göra det.

Tror du att det är en bra idé att brottningslegenden kommer tillbaka för en till match? Kommentera dina tankar nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär