Wednesday, February 28, 2024
HemWweRic Flair utropar denna WWE-återkomst som "Den största berättelsen genom tiderna" trots...

Ric Flair utropar denna WWE-återkomst som “Den största berättelsen genom tiderna” trots att han arbetar för AEW för närvarande

Den tidigare WWE-legenden och WCW-mästaren Ric Flair var inbjuden till podcasten Brottningsklassikerna i avsnittet som hade premiär på YouTube den 22 december. I det senaste avsnittet av Tillfälliga samtal med The Classicvärd Justin Dhillon pratade med den legendariska Nature Boy Ric Flair om AEW, Stings pensionering, MJF och karriärrivalitet.

Amerikas favoritvideo idag

Under ett avsnitt i intervjun pratade han om sin dotter Charlotte Flair. Drottningen skadades nyligen i ett avsnitt av SmackDown i en match mot Asuka. Medan han pratade om sin dotter gjorde Flair ett brett anspråk på att hon återvände.

En berättelse om hämnd för Charlotte Flair

Ric Flair uppskattade sin dotters arbetsmoral och kallade henne den bästa i branschen. Han sa: ”Hon är den bästa arbetaren i branschen. Man eller kvinna. Hon kan göra saker som Rey Mysterio gör. Hon är den bästa arbetaren i branschen, man eller kvinna.”

Han förklarade vidare hur WWE kan utnyttja handlingen och utropade att den var den bästa. Han sa, “Hon kommer att gå igenom operationen, de kommer att stoppa in några stamceller i henne, hon kommer tillbaka, och det kommer att bli den bästa historien genom tiderna.”

Flairs kommentarer var en referens till den pågående handlingen mellan Charlotte och Damage CTRL. Det var trots allt matchen mot Asuka som fick henne att skada sig i 9 månader.

RELATED ARTICLES

Mest populär