Monday, February 26, 2024
HemMartina NavratilovaRHOM-stjärnan Julia Lemigova rensar luften om adoptionsplaner med frun Martina Navratilova –...

RHOM-stjärnan Julia Lemigova rensar luften om adoptionsplaner med frun Martina Navratilova – “Vi får ett lyckligt samtal…”

Martina Navratilova och Julia Lemigova är två som har trotsat oddsen många gånger när det gällt den före detta tennisspelarens krämpor. Mycket av deras liv kretsade kring Navratilovas hälsoproblem under det senaste året. Lemigova och Navratilova hade spridit idén om att utöka sin familj, men den lades på is efter Navratilovas cancerdiagnos.

Men nu har hon återhämtat sig helt, och idén är tillbaka på bordet. Den före detta USSR-modellen avslöjade det i en intervju, och yrseln i hennes röst kunde inte ignoreras när hon pratade om det.

Martina Navratilova och Julia Lemigova lade adoption tillbaka på bordet

För föräldrar av samma kön är adoption ett av sätten att få barn i livet. Lemigova har haft tre barn tidigare med olika individer. Nu vill hon föda barn med sin fru sedan 10 år. Navratilova och den före detta USSR-modellen bestämde sig för att adoptera ett barn för ett tag sedan och kommer nu att gå igenom sina planer.

I en intervju med Bravo TV tillkännagav RHOM-stjärnan, “Vi förnyar våra planer för adoptionen och kanske kommer vi att få ett glatt samtal när som helst… (jag lever) bara livet till fullo och jag gör det” Tänk inte på morgondagen, jag tänker bara på idag.” Lemigova kommer att bli mamma för fjärde gången i sitt liv och Navratilova kommer att uppleva föräldraskapets upp- och nedgångar för första gången.

Läs mer – Martina Navratilova använder sin intelligens till gott nytta när hon retar sin fru Julia Lemigovas djärva handling med RHOM Castmates

Lemigova och Navratilova avslöjade sina första planer för adoption för ett tag sedan. Men med Navratilovas diagnos var de tvungna att göra en omedelbar paus i sina planer.

När Navratilova och Lemigova avslöjade sina adoptionsplaner

Navratilova fick diagnosen cancer för andra gången i sin karriär i slutet av 2022. Hon spred nyheten för världen 2023. Lemigova gick sedan vidare till RHOM för att meddela att hon och hennes frus plan för adoption nu ligger på is. Hon dök upp i Real Housewives of Miami-reunion tillsammans med programledaren Andy Cohen. Under den chatten erkände den 50-åriga före detta modellen att de tillfälligt stoppat sina adoptionsplaner för att fokusera på den 66-årige tennislegendarens sjukdomsbehandling.

Hon sa att när ett barn kommer in i deras liv måste allt handla om barnet, men deras främsta prioritet måste vara Navratilova för nu. Men de två är på väg att gå in i en ny fas av sina liv och kan nu fokusera på sin framtida bebis.

Inlägget RHOM-stjärnan Julia Lemigova rensar luften om adoptionsplaner med frun Martina Navratilova – “We’ll Get a Happy Call…” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär