Sunday, December 10, 2023
HemWweRhea Ripley släpper ett roligt 6-ordsrecept om hur hon landade Dominik Mysterio

Rhea Ripley släpper ett roligt 6-ordsrecept om hur hon landade Dominik Mysterio

Hela WWE-universumet vet att Dominik Mysterio är arg på Rhea Ripley. Han kan gå hur långt som helst för att behaga sin “mamma”. Och det innebär till och med att vinna NXT North American Championship.

Men det fanns en tid då Mami hade blicken riktad på “Dirty” Dom.

Rhea Ripley visade fansen när hon visste att Dominik Mysterio var hennes

Rhea Ripley och Dominik Mysterio har varit i ett romantiskt förhållande ända sedan Mysterio gick med i The Judgment Day 2022. Men Ripley hade ögonen på “Dirty” Dom långt innan dess.

Ett fan delade en video på Twitter när Edge kom till Rey Mysterio och Dominik Mysterios undsättning och räddade dem från The Judgment Day. Vid den tiden var Ripley rasande för att gå på alla tre män i ringen, men var tvungen att dras ut av Damian Priest och Finn Bálor.

I det ögonblicket gav hon en ond, övertygande blick på den då oskyldige Dominik Mysterio. Fansen påpekade att “Sättet som de måste dra ut henne och hon har det galna leendet och stirrandet när hon tittar på Dom. DET HÄR ÖGNET ÄR IKONISK IDC IDC”.

Den här tweeten fångade Ripleys uppmärksamhet och hon retweetade den och sa: “Jag får alltid vad jag vill ha. ”. Antyder att Dominik Mysterio alltid var på hennes önskelista.

RELATED ARTICLES

Mest populär