Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"Rest In Power": Med tårar i ögonen sörjer Jamie Foxx den sorgliga...

“Rest In Power”: Med tårar i ögonen sörjer Jamie Foxx den sorgliga bortgången av sin idol och boxnings “Apollo Creed”, Carl Weathers

Tråkiga nyheter, Carl Weathersmest känd för att spela Apollo Creed i de fyra första “Rocky”-filmerna, gick bort vid 76 års ålder, enligt hans manager Matt Luber. Weathers gav karisma, beslutsamhet och hjärta till hans roll som Apollo Creed i serien. Han var en inspiration för många boxare och skådespelare. En av dem var Jamie Foxx.

Weathers skildring av en skicklig och självsäker boxare gav djup till berättelsen och skapade en övertygande dynamik med Sylvester Stallones karaktär, Rocky Balboa. Hans framträdande bidrog avsevärt till filmernas känslomässiga inverkan och gjorde Apollo Creed till en ikonisk karaktär i både filmvärlden och boxningsvärlden. “Django Unchained”-skådespelaren uttryckte sina kondoleanser på sociala medier.

Carl Weathers: En inspiration för Jamie Foxx

Foxx har nått anmärkningsvärd framgång i underhållningsbranschen. Han är en mångbegåvad artist känd för sina prestationer inom skådespeleri, musik och komedi. På skådespelarområdet har han vunnit en Oscar för bästa skådespelare för sin insats i filmen ‘Stråle’. och visade upp sin mångsidighet på skärmen vid flera tillfällen. Den som motiverade honom att anta sådana utmaningar var Carl Weathers. Nyheten om Weathers bortgång väckte “riktiga tårar” i Foxx ögon. “Creed” hade drivit skådespelaren att kliva fram och uppnå vad han har idag.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

I ett Instagram-karusellinlägg som innehöll 9 bilder på Weathers påminde Foxx fansen om hur fantastisk skådespelaren var. Han skrev “Vila i makten till en man som inspirerade mig att göra det jag gör… Varje gång jag såg Rocky rotade jag alltid efter Apollo Creed… när jag hörde om hans bortgång, fick jag riktiga tårar i ögonen… Gud har precis fått ännu en ängel #swipeleft titta igenom dessa bilder och se en man som kurerade en otrolig karriär”. Om Foxx är så djupt berörd, föreställ dig vilken påverkan det har på personen som arbetade nära med skådespelaren på “Rocky”.

Sylvester Stallone minns sin tid med Carl Weathers

Sylvester Stallone, mannen bakom “Rocky Balboa”, mindes med glädje sin långvariga vän och motspelare, Carl Weathers. Stallone hyllade hjärtligt och erkände Weathers som en integrerad del av hans liv och framgång. Weathers avgörande roll i serien, från deras legendariska sammandrabbning på skärmen i den första upplagan till den tragiska bortgången i den fjärde filmen, fick publiken att hänga med i franchisen.

Läs mer: “Absolut skamlös”: WBC-presidentens leverans av Carl Weathers och Kazuki Anaguchis dödsnyheter får svidande respons från boxningsvärlden

Stallone stod framför en oljemålning som föreställde den ikoniska duellen mellan “Apollo Creed” och “Rocky Balboa”. När Stallone reflekterade över deras första möte mindes han att han kände Weathers storhet. Han erkände att han inte kunde ha nått framgången med “Rocky” utan Weathers stöd. Weathers briljans, som omfattar hans röst, storlek, kraft, atletiska förmåga och, viktigast av allt, hans hjärta och själ hade en djupgående inverkan på franchisens framgång.

Weathers satte en långvarig prägel på både skådespeleriet och boxningsvärlden. Hans bidrag kommer att komma ihåg av fansen i evigheter framöver. Vilken är din favoritfilm av skådespelaren? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Inlägget “Rest In Power”: With Tears In His Eyes, Jamie Foxx Mourns the Saddening Demise of His Idol och Boxing’s “Apollo Creed”, Carl Weathers dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär