Monday, December 4, 2023
HemWwe"Respektera min integritet": WWE HOFer Snoop Dogg uppmanar fans att lämna honom...

“Respektera min integritet”: WWE HOFer Snoop Dogg uppmanar fans att lämna honom ifred efter att ha slutat röka

Snoop Dogg har etsat sitt namn i brottningsfolklore främst med sitt engagemang i WWE. Legenden är en hiphopikon och gjorde ett framträdande 2015 med Hulk Hogan och Curtis Axel. På WrestleMania 32 följde han med sin kusin Sasha Banks till ringen. Han fick sin introduktion till WWE Hall of Fame 2016 som ett resultat. Men 2023 fattade han ett chockerande beslut som har gjort fansen mållösa.

Om det är något fansen vet om rapparen så är det hans kärlek till musik, hans inhemska rötter och örterna som han ägnar sig åt. Tyvärr kommer en av dessa inte längre att vara en del av Snoops liv framåt.

Snoop Dogg slutar röka, uppmanar fansen att respektera hans integritet

I vad fansen påstår sig vara det mest bisarra inlägget av den legendariska rapparen på sociala medier, skrev Snoop Dogg att han slutar röka. I sitt inlägg skrev han: “Jag har bestämt mig för att sluta röka.” Även om det inte finns många detaljer om vad rapparen pratar om, har många hävdat att det är hans kärlek till örtbladen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av snoopdogg (@snoopdogg)

Kan detta bara vara marknadsföring för ett nytt album eller en ny produkt? Ingen vet, och bara tiden får utvisa. För tillfället stod det också i inlägget att han önskade att hans fans respekterade hans integritet.

Berätta för oss dina tankar nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär