Wednesday, February 21, 2024
HemNFL"Respektera mig" – den brasilianska influencern spränger Cristiano Ronaldos son över påståendet...

“Respektera mig” – den brasilianska influencern spränger Cristiano Ronaldos son över påståendet om “falska videor”

Namn som IShowSpeed ​​tog sig till stjärnstatus efter att de etablerat sig som Cristiano Ronaldos största fans. Den brasilianska influencern Luva de Pedreiro är ingen utstickare. Pedreiro hade till och med planer på att döpa sin pojke efter 5x Ballon d’Or-vinnaren. Men en sådan sprudlande CR7-fanatism har inte hindrat honom från att dra en dolk med veteranens son, Cristiano Jr. Den portugisiske kaptenssonen retade Pedreiro först, för att nu tystas av den senare.

Luva de Pedreiro visar upp sina fotbollskunskaper och kopplingar till sportens superstjärnor på sin Instagram som samlar mer än 20 miljoner följare. Nyligen hånade Cristiano Ronaldos son honom och sa att hans fotbollsvideor var det falsk. 22-åringen var dock snabb med att skjuta tillbaka.

CR7:s unge pojke betalar priset för hån på sociala medier!

Tidigare kom CR7:s son över Luva de Pedreiros bollfärdigheter i en video och sa “Dina videor är falska.” Fast besluten att bevisa att 13-åringen hade fel tog han sig till en fotbollsplan. Influensaren tog på sig en brasiliansk tröja och tog ett långt skott, som krökte sig och hittade baksidan av nätet. I samma ögonblick som det slog i blickarna tog han av sig tröjan och efterliknade ikonens klassiska firande. Han sa då “Det är inte falskt Cristiano Ronaldo Jr… Spelat var? Respektera mig, pappa.” (översatt av DeepL). Det är förvånande att se hur brasilianarens relation med Jr blev sur inom några dagar. Men det var inte alltid så här mellan de två.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Iran Ferreira (@luvadepedreiro)

I kölvattnet av det nya året hade de två utbytt varma önskningar och Pedreiro hade till och med lagt ut Cristiano Jrs önskan på sitt Instagramflöde. Hur som helst, detta är inte första gången den berömda influencern överraskade CR7-trogna. Luva de Pedreiros ex-partner hade en gång omintetgjort hans plan att döpa sitt barn efter den portugisiske kaptenen.

Döpte Luva de Pedreiro sin son efter Ronaldo?

När han upptäckte att han och hans ex-partner Tavila Gomes väntar en son, meddelade Luva de Pedreiro att han kommer att döpa pojken till Cristiano Ronaldo da Gama. De två meddelade dock slutet på deras förhållande, och Gomes bestämde sig därefter för att inte döpa hennes barn efter legenden. Istället smalnade hon av Davi.

LÄS MER: Trots stämningsansökan på 1 miljard dollar i USA fortsätter Cristiano Ronaldo samarbetet med kryptoföretaget Binance

Pedreiros tystande av Cristiano Jr var inte så typiskt för ett CR7-fan. Ändå, oavsett vem man hejar på, är ingen redo att ta gips och sitta bra med det. Därför var det rättvist att skjuta tillbaka mot Jr. Dessutom svarade han inte bara med en tirad, utan med sin unika skicklighet. Vad är dina tankar om detta? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

Inlägget “Respektera mig” – den brasilianska influencern spränger Cristiano Ronaldos son över påståenden om “falska videor” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär