Wednesday, February 28, 2024
HemF1"Respektera laget": F1-expert attackerar George Russell för att ha tjatat mot Mercedes...

“Respektera laget”: F1-expert attackerar George Russell för att ha tjatat mot Mercedes över trivial materia

Även om mästerskapen var avklarade stod det fortfarande mycket på spel i Mercedes- och Ferrarilägren i säsongens näst sista lopp. De två lagen som kämpade om den avgörande andraplatsen såg bollen rulla till varandras fördel under hela loppet. Medan han balanserade och oroade sig över det här häftiga bordet, slog George Russell ut mot sitt lag, vilket gav honom en del kritik från en F1-veteran.

Amerikas favoritvideo idag

Veteranen i fråga är Peter Windsor, som aldrig missar en incident på banan under sina YouTube-recensioner. Så även om han hade några vänliga ord att dela om Russells helg, så uppskattade inte den brittiske journalisten hans ton.

George Russell blir utropad för sitt utbrott på teamradion

Britten var fantastisk hela helgen. Han utkvalificerade sin världsmästarlagkamrat men var också med huvud och axlar över honom under loppet. Russell var konstant i kampen och förtjänade definitivt uppskattning för det.

“Tredje gick till George Russell som i princip körde som han gjorde i kvalet, bara aldrig gav upp, alltid på det”, komplimenterade han Russell. Men Windsor påpekade då ett fall som han inte uppskattade och, enligt honom, skulle hans lag inte ha det heller.

“Blev lite onödigt irriterad på sin radio vid ett tillfälle när han gjorde en radiokontroll om tillståndet för konstruktörsmästerskapet – och sa hur mår Lewis, med vilket han menade var är han i poängmässigt, behöver jag göra något mer, behöver han göra något mer. De sa bra att han gör det bra, han gör det här, han gör det och han sa att det inte är bra, jag vill inte veta det riktigt aggressivt, förklarade han situationen.

“Jag är inte ett fan av hur förarna pratar med teamet ibland på radio. Jag tycker att detta var ett ganska bra exempel. Respektera laget för vad de säger, som i princip var oroa dig inte för det George, kör bara det bästa loppet du kan och allt kommer att sköta sig själv”, sa Windsor och delade sin irritation mot Russell.

“Vem skär lök”: Lewis Hamilton och George Russell förverkligar funktionshindrade fans dröm får alla tårar i ögonen

Men vi kanske har en uppfattning om orsaken bakom hans irritation.

George Russell avslöjar de oroande förhållandena han befann sig i under Abu Dhabis GP-helg

Trots Charles Leclercs bästa insatser, som Russell inte hade annat än respekt för, säkrade Mercedes-herrarna tillräckligt med poäng för att klara P2 i mästerskapet. Den här helgen handlade om kampen i konstruktörerna för Mercedes herrarna och de höll på samtidigt som de gav sina 100%. Det är precis därför, även om Russell var sjuk under hela helgen, han inte hoppade över ett slag och körde som om det var världens undergång.

“Jag hostade förmodligen fyra gånger per varv, så det var ganska eländigt där ute. Vilket förmodligen inte hjälpte saker, men en massiv lättnad att ha fått hem bilen P3. Det betyder enormt mycket”, avslöjade Russell i sin intervju efter loppet.

Kanske kan detta vara anledningen till att den unge britten var lite irriterad under loppet, men i slutet av dagen kommer ingen att minnas en så liten incident med en så enorm prestation för laget.

RELATED ARTICLES

Mest populär