Saturday, December 9, 2023
HemMMAReinier De Ridder ger detaljerad förutsägelse för hur han kommer att slå...

Reinier De Ridder ger detaljerad förutsägelse för hur han kommer att slå Anatoly Malykhin på ONE på Prime Video 5

De flesta fans känner till Reinier “The Dutch Knight” de Ridder som en av de bästa mixed kampsportskonstnärerna i ONE Championship. Men många är inte medvetna om att tvådivisionskungen, som sätter sin lätta tungviktskrona på spel mot Anatoly Malykhin denna fredag ​​den 2 december, också är en spåkvinna. Typ.

Exempel: tvådivisionskungen har varit perfekt när det gäller att förutsäga hur hans sista par utflykter i cirkeln skulle gå.

När han försvarade sin mellanviktskrona mot Kiamrian Abbasov i februari varnade De Ridder att han skulle lämna Kirgizistan-fightern andfådd på duken. Han förblev trogen sina ord och avslutade den dåvarande welterviktskungen med en armtriangel choke i omgång tre.

Reinier De Ridder hade för avsikt att dominera från första omgången

Sedan vid ONE 159 i juli förutspådde “The Dutch Knight” att han skulle avsluta Vitaly Bigdash genom att underkasta sig. Sant nog gjorde han det vid 3:29-strecket i den inledande ramen, vilket gav ryssen sin första förlust sedan han återvände från skadan. På typiskt sätt har De Ridder återigen förutsett hur han framgångsrikt kommer att ta ut sin kommande motståndare när de möts inne i Mall of Asia Arena, Manila, Filippinerna.

“De första två minuterna är väldigt viktiga i den här kampen eftersom han kommer att komma ut stark. Han kommer att försöka pressa sig framåt. Och jag kommer att komma ut stark. Jag ska vara mitt i Cirkeln”, påpekade Bredaborna.

“Du kommer att se mig dominera från första sekunden. Så under de första sekunderna kommer de att bli väldigt explosiva och väldigt, väldigt, väldigt viktiga. Och jag tror att jag kan slå honom med några bra grejer eftersom jag är rankare”.

Reinier De Ridder förutspådde också en avslutning i första omgången

“Jag tror att jag kan komma i hans ansikte och slå honom med några bra stötar och med några bra sparkar. Kläm fast honom, ta ner honom. Jag ser mig själv kontrollera honom på golvet, slå honom med några armbågar. Slår honom med några knän. Och jag ser mig själv kväva honom i slutet av den första.”

Även om han inte får den finish som han föreställer sig, är De Ridders bedömning av Malykhins stil ganska korrekt – minst sagt.

ONE Interim Heavyweight World Champion älskar att stänga ute sina rivaler med hackande sparkar och enorma kombinationer. Och han har alltid sin effekt på maximalt i de tidigare stadierna för att ställa in honom för sina välkända highlight-rulle-avslutningar.

Om De Ridder kan hitta en rutt runt “Sladkiys” slående återstår att se. Men fansen har verkligen en intressant duell att se fram emot när ONE på Prime Video 5 drar igång på fredag.

Fans i USA och Kanada kan se ONE på Prime Video 5: De Ridder vs. Malykhin live gratis med en Amazon Prime-prenumeration fredagen den 2 december.

RELATED ARTICLES

Mest populär