Thursday, November 30, 2023
HemSoccerRegerande världsmästare i brottning, David Taylor, firar när Nittany Lions fotboll säkrar...

Regerande världsmästare i brottning, David Taylor, firar när Nittany Lions fotboll säkrar en spännande seger för att nå Big10-finalerna

Penn State herrfotboll har lämnat Ohio State bakom sig för att kliva in i finalen i Big Ten-turneringen. Ohio State tilldelades en straff under de första tre minuterna av matchen. Buckeyes tog en en-upp-ledning när Laurence Wootton satte bollen i näten utan ansträngning. Samson Kpardeh satte bollen genom målvakten i mål i den fjärde minuten för att kvittera för Penn State.

Den andra halvleken var en besittningsdominansmatch av Penn State. När tiden var slut stod båda lagen oavgjort till 1-1. Matchen gick till förlängning utan resultat som ledde till straffar. Penn State’s Shakes kom ut som hjälten när han gjorde två räddningar, inklusive den spelvinnande räddningen som satte Ohio State i dammet bakom. Denna fantastiska vinst har gjort en av Penn State-alumerna, David Taylor, överlycklig, när han tog sig till sociala medier för att dela lyckan.

Vi firar Penn States seger

The Magicman of PSU var upprymd över prestationerna från Penn State Soccer-laget. När laget tog sig till finalen var David Taylor glad över att dela nyheten om segern i sin Instagram-berättelse och skrev “Let’s go”. En mästarbrottare uppskattar laget som är på väg att bli mästare. Inlägget nämnde också resultatlinjen för matchen och skrev: “Fotboll herr slår Ohio State med 4-3 i straffar för att gå till B1G-titelmatchen på söndag vid middagstid mot Indiana.”

Den stolta Nittany Lion David Taylor själv har tagit med sig stora lagrar till Penn State. Kvalificeringen till en viktig final måste ha väckt minnen för brottaren, som nu är på väg att representera nationen och Penn State på den mest ärorika globala plattformen. Penn State fotboll för män har bara en utmaning till innan de kan hyllas som mästare.

Vägen framåt för Penn State fotboll

Nittany Lions kommer att möta vinnaren av Indiana vs Michigan-matchen söndagen den 12 november. En takeaway av matchen var Penn State som tog upp matchen i andra halvlek. Skakningar som kom igenom och räddade laget var en höjdpunkt i spelet. Det ständiga bytet var en viktig strategi för att förbli fräsch och aktiv på fältet och hålla farten.

Kommer europeiska fotbollsfans att bevittna NWSL Magic nästa säsong efter rekordstor mediaaffär på 240 miljoner dollar?

Om vinsten sker mot Indiana kommer matchen att äga rum i Bloomington, medan Jeffrey Field kommer att vara platsen om Michigan tar den sista platsen. Med det sagt kan Penn State lita på att deras mästarbrottare David Taylor stöttar dem i finalen.

RELATED ARTICLES

Mest populär