Tuesday, February 27, 2024
HemNFLRegenerativ medicin hjälpte Aaron Rodgers att snabbt återhämta sig från sin akillesskada

Regenerativ medicin hjälpte Aaron Rodgers att snabbt återhämta sig från sin akillesskada

Det är ingen hemlighet vid det här laget att Aaron Rodgers trotsade mänskliga gränser med sin återhämtning av akillessenan. QB har också tidigare beskrivit exakt hur han gjorde återhämtningen med rekordtid möjlig. Men om man ska tro den här senaste gästen i Joe Rogans podcast, så tog Rodgers verkligen det personligt med skadan och gick det maximala avståndet för att få det fixat.

Amerikas favoritvideo idag

Brigham Buhler, ägare till en funktionell och regenerativ vårdklinik i Houston, bekräftade för Rogan att QB använde metoden för att öka sin återhämtningstid från operationen. Det är det senaste, och hittills det mest värdefulla tillägget till substanserna Rodgers redan har hävdat att de använder, och öppnar möjligen ett bredare utbud av alternativ för idrottare som står inför samma öde i fältet.

Bekräftad: Aaron Rodgers tog regenerativ medicin för sin återhämtning

Även känd som stamcellsbehandling, metoden kompletteras genom att förse kroppen med stamceller från blod. Det har visat sig vara effektivt för muskelåterställning, särskilt hos äldre idrottare. Rodgers, som nyligen fyllt 40, använde det till sin fördel, enligt Buhler. “Han hade en fantastisk kirurg, han hade en fantastisk operation, han tog en multidisciplinär inställning till sin läkning, det gick utöver att bara göra en operation”, sa gästen att Rodgers var extra försiktighetsåtgärder från början.

“Till den grad att han gjorde cellulära behandlingar. Dessa cellulära behandlingar, av alla de skäl jag nämnde tidigare, skapar den perfekta miljön för läkning, säger Buhler. Detta var enligt Aaron Alexander, Rodgers fysioterapeut, som hade interagerat med Buhler om ämnet.

RELATED ARTICLES

Mest populär