Sunday, December 10, 2023
HemOlympicsRebecca Yarros Fantasy Blockbuster "The Iron Flame" "Wrung Out" gymnast Laurie Hernandez...

Rebecca Yarros Fantasy Blockbuster “The Iron Flame” “Wrung Out” gymnast Laurie Hernandez “Soul”

I en värld som är bekant med popkulturjättar som Harry Potter, kliver Rebecca Yarros in på arenan med sina senaste romaner. Hennes nya lansering är en perfekt utmanare inom fantasygenren. Nystartad var förväntan bland supportrarna för att “Iron Flame” skulle bli klar. Det kom dock ut som en oväntad vändning sedan den amerikanska konstnärliga gymnasten, Laurie Hernandez, färdigställde romanen.

Inom bara två dagar efter att den släpptes blev den här idrottarens avslöjande en rubriksensation och spred sig som en löpeld över sociala medieplattformar. Chockvågorna gav eko globalt och skapade uppståndelse inom både litterära och gymnastikgrupper. Yarros arbete, som syftar till att stå axel vid axel för att matcha moderna klassiker, har hittat en överraskande förespråkare inom det atletiska området.

Så här står det i Laurie Hernandez inlägg

Hernandez har varit ganska aktiv på sina sociala möten. Två dagar efter att ha lagt upp några bilder och klipp i New York lade den sensationella idrottaren till en ny historia som tog internet med storm. Hon i berättelsen har publicerat sitt oroliga ansikte tillsammans med de slagkraftiga orden. Den 23-åriga gymnasten tillägger: “Jag blev klar med Iron Flame. Jag mår så dåligt.” Dessutom, taggar hon författaren, tillägger hon, “du vred bara ut min själ som en handduk”.

“Iron Flame” lanserades den 7 november. Romanen trendar redan för innehållet och blandningen Yarros verkar ha gett efter för den. Dessutom har den för närvarande över 83 miljoner visningar som rapporterats av TIME. Utöver detta är Iron Flame inte den första virala utgåvan. Snarare är det en uppföljare till boken hon lanserade redan i maj 2023. Rebecca Yarros har på ett intrikat sätt skapat en fiktiv värld i romanen.

Vad handlar Iron Flame om?

Efter framgången med “Fourth Wing”, fortsätter Rebecca Yarros New York Times bästsäljande romantiker, “Iron Flame” sagan. Hon har visat upp en urgammal konflikt mellan det drakbefolkade Navarra och den gripenbefolkade Poromiel, döljer uppkomsten av en makthungrig

Efter Taylor Swift går Snoop Dogg med i Olympic Arena i stjärnspäckad Throwback-video

Violet Sorrengail, är en drakryttare som upptäckte sitt öde i den föregående delen. På 600 sidor, fylld av ångande romantik och intensiva strider, utspelar sig “Iron Flame”, som kulminerar i en cliffhanger där Violets pojkvän, Xaden, förvandlas till venin, själva fienden de slåss mot.

Yarros kastar ljus på krångligheterna i veninstadier, och refererar till centrala ögonblick i berättelsen, mitt i Violets upptäckt av Xadens inneboende natur. En tankeläsningsförmåga kanaliseras genom deras drake – frågor uppstår om han skulle ha erkänt denna sanning på egen hand. Slutligen antyder författaren en avgörande scen i “finalen” som kunde ha ändrat kursen för Violet och Xaden, vilket understryker den näst största uppenbarelsen i “Iron Flame”.

RELATED ARTICLES

Mest populär