Wednesday, February 21, 2024
HemSoccerReal Madrids stjärnor tränar i kit inspirerade av Cristiano Ronaldos Al Nassrs...

Real Madrids stjärnor tränar i kit inspirerade av Cristiano Ronaldos Al Nassrs färger

Vissa band är starkare än bara kontrakt inom fotboll. Det är kopplingen mellan en av de bästa spelarna och en av de bästa klubbarna i världen. Även om Cristiano Ronaldo lämnade Real Madrid 2018 verkar klubben fortfarande behålla sitt inflytande på ett eller annat sätt. Den här gången är det kläderna som Real Madrid-spelare hade burit, som verkar vara inspirerade av deras ikons Al Nassr-färger. Intressant nog får ingen annan spelare så mycket uppskattning som Cristiano Ronaldo för sin träning.

Amerikas favoritvideo idag

Vilket bättre sätt att förvandla den uppskattningen till ett kärnminne? Real Madrids nya träningspaket har en slående likhet med Cristiano Ronaldos Al Nassr-tröja, vilket framhålls i en ny video som har blivit viral. Men det är osäkert om Al Nassr spelade en roll i att inspirera till detta och lämnade det verkliga ursprunget öppet att ifrågasätta. Däremot sågs Carlo Ancelottis män ha det bra när de tränade med utrustningen.

Tröjan ser likadan ut, med färgen på t-shirten gul och ärmarna är fylliga och blå. Tröjan hade också Fly Emirates-symbolen, som är klubbens officiella sponsor- på framsidan och en Adidas-logga på baksidan.

Under tiden, av spelarna som deltog i träningen, var det bara Luka Modric som kunde ha haft nostalgin att spela med den portugisiske kaptenen. Andra spelare som sågs träna var Eduardo Camavinga, Vinicius Junior, Rodrygo, veckans hjälte, Antonio Rudiger och några andra. Men slutar allt det roliga där? Nej! Det kan komma några mer nostalgiska Real Madrid-kontakter för Cristiano Ronaldo på Al Nassr.

Al Nassr ser två ex-Real Madrid-spelare att gå med Cristiano Ronaldo

Förutom att Luka Modric är kopplad till Al Nassr efter att ha avvisat Inter Miami, kan två av dess legender flytta till Riyadh. Rapporter tyder på att Al Nassr försöker säkra ett avtal med defensiva ankare Casemiro, som kan komma att ansluta till klubben i sommar.

Å andra sidan är önskan att ta med sig 2018 års världscupvinnare, Raphael Varane, också på gång. Men rivalerna Al Ittihad kan spela spoilsport när han griper Manchester Uniteds försvarare. På det hela taget kan Cristiano Ronaldo ha lämnat Real Madrid, men 2023 års högsta målskytt kan aldrig tas ur deras hjärtan.

RELATED ARTICLES

Mest populär