Wednesday, February 21, 2024
HemSoccerReal Madrid vs Atlético Madrid: Förväntade laguppställningar, förutsägelser, odds, hur man tittar...

Real Madrid vs Atlético Madrid: Förväntade laguppställningar, förutsägelser, odds, hur man tittar & Head to Head-statistik för den spanska supercupsemifinalen i Saudiarabien

Spanska jättar Verklig Madrid och Atletico Madrid kommer att se platsen i finalen i Spanska supercupen när de två lokala rivalerna möter varandra denna onsdag. Los Blancos kommer att vara angelägna om att komma överst, där laget förlorade mot ärkerivalen Barcelona i den förra turneringen. Carlo Ancelottis män har varit i sublim form i sin pågående kampanj och kommer att tycka om sina chanser på väg in i matchen.

Amerikas favoritvideo idag

Men det har varit tufft för Atletico Madrid på väg in i den här matchen. Laget har bara lyckats med två segrar av sina senaste fem matcher och kommer att behöva sätta allt på spel för att besegra sina motståndare. Vinnaren av sammandrabbningen möter antingen Barcelona eller Osasuna i finalen i turneringen.

Real Madrid vs Atletico Madrid: Förutsägelse

Båda sidor har varit i skissartad form när de kommer in i matchen, med Los Blancos som håller ett litet försprång över Diego Simeones män. Rojiblancos har misslyckats med att hitta konsistens den här säsongen, vilket kan bli synligt i den kommande matchen, med Diego Simeone som troligen kommer att förlita sig på sin motståndskraftiga bakåtvända och kontrataktiker. Real har dock vad som krävs för att bryta Atleticos försvar och borde gå segrande i vad som kan bli en affär med låga poäng.

Slutförutsägelse: RMA 1 – 0 AMD

Madrid-derbyt: Head-to-Head-statistik

Totalt antal matchningar: 223

RMA vann: 114

AMD vann: 56

Ritar: 53

Real vs Atletico: Odds

RMA vinner: +100

AMD vinner: +240

Spelet går till straffar: +260

(Obs: Oddsen är baserade på 1000 med +100 som refererar till 1100 retur)

“RIP Legend” – Millions Mourn Death of World Cup Winner & Bayern Legend Franz Beckenbauer

Förutspådda laguppställningar

RMA förutspådd laguppställning: (4-3-3: False 9) Lunin; Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy; Valverde, Kroos, Modric; Rodrygo, Bellingham, Vinicius.

AMD förutspådd lineup: (4-4-2) Oblak; Molina; Gimenez, Witsel, Hermoso, Lino; Llorente, Koke, De Paul; Griezmann, Morata.

Madrid-derbyt: när och var ska du titta

Los Blancos kommer att möta sina lokala rivaler den 10 januari inför en fullsatt publik på Al-Awwal Stadium i Saudiarabien. Spelet startar klockan 02:00 EST och kommer att vara tillgängligt för fans över hela USA på ESPN 2 (kabel) och ESPN+ (livestreaming).

RELATED ARTICLES

Mest populär