Wednesday, February 28, 2024
HemSoccerReal Madrid riktar uppmärksamheten mot Argentinas Lionel Scaloni mitt i osäkerheten om...

Real Madrid riktar uppmärksamheten mot Argentinas Lionel Scaloni mitt i osäkerheten om Carlo Ancelottis framtid, rapporterar Per

Lionel Scaloni verkar vara en efterlyst man. Efter hans intressanta kommentarer om hans framtid i Argentina har det kommit massor av rapporter och nyheter om Scalonis framtid. Enligt de senaste rapporterna är Real Madrid intresserade av att ta hans tjänster till Bernabeu.

Amerikas favoritvideo idag

Real Madrids manager Carlo Ancelotti har ryktats lämna Los Blancos i slutet av sitt kontrakt, som går ut nästa juni. Föregångaren för hans signatur är det brasilianska landslaget. Därför är tidpunkten för nyheterna om Scaloni ganska intressant.

Real Madrid kommer att göra Lionel Scaloni till efterträdare till Ancelotti?

Senaste nytt är att Madrid har etablerat kontakt med Scalonis byrå. Den spanska klubben uppges noga följa situationen för den VM-vinnande tränaren. Scaloni väckte nyligen stor uppmärksamhet för sina kommentarer som antydde en potentiell Argentina-exit. Hans kontrakt med Argentina gäller till 2026. Kanske, efter att ha vunnit Copa America och VM, kan Scaloni leta efter nya vägar.

En nyckelfaktor som fungerar till Scalonis fördel är hans historia med Spanien. Argentinaren har tillbringat den bästa tiden av sin spelarkarriär i La Liga med Deportivo La Coruña och vann till och med ligan 1999/2000. Han hade också hävdat att Spanien var hans andra hem. Med tanke på hans förståelse för spansk fotboll och kulturen är det helt logiskt för Madrid att flytta in för den 45-årige taktikern.

Dessutom, jämfört med andra ryktade mål som Xabi Alonso och Roberto De Zerbi, har Scaloni härstamningen att vinna fotbollens största titel. Prestige är väldigt viktigt i en klubb som Real Madrid, och Scalonis förmåga att arbeta mot oddsen kommer att tjäna honom väl. Medan argentinaren verkar vara en bra ersättare för Ancelotti, är den veteran italienska managerns framtid fortfarande höljd i osäkerhet.

Carlo Ancelotti ger en antydan om sin framtid

Ednaldo Rodrigues, president för det brasilianska fotbollsförbundet, hade nyligen hävdat att Ancelotti var hans plan ‘A’. Med sin roll i utvecklingen av spelare som Vinicius Junior, Rodrygo och Militao såg de Ancelotti som svaret på Brasiliens chefsfrågor. På en presskonferens nyligen tog Ancelotti upp ryktena.

Han tillade att även om han är stolt över att vara kopplad till det bästa landslaget, är han kontrakterad med Real Madrid till den 30 juni 2024. Dessutom sa han att hans framtid snart skulle bli känd. Kan en potentiell förnyelse av kontraktet vara på gång? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär