Wednesday, February 28, 2024
HemSoccerReal Madrid-Bound Endricks fars tidigare FC Barcelona-koppling avslöjad

Real Madrid-Bound Endricks fars tidigare FC Barcelona-koppling avslöjad

Få rivaliteter brinner så hårt som den emellan Real Madrid och Barcelona. Båda uppsättningarna av fans lämnar inte heller några möjligheter att trolla varandra. Detta är inte begränsat till bara fans, utan även till klubbarnas spelare. Nu, Real Madrids framtida stjärna Endrick har kommit på radarn för Barcelona-fansen på grund av sin far.

Amerikas favoritvideo idag

Real Madrid-fans uttryckte sin förväntan och spänning för Endrick efter hans senaste besök på Santiago Bernabeu. Mitt i detta fick brasilianaren dock möta trollingen från Blaugrana-trogna, med sin fars förflutna den skyldige.

Endricks pappas koppling till FC Barcelona inför sonens ankomst till Real Madrid

Tidigare hade Endrick uppgett att både han och hans pappa var Real Madrid-fans länge innan han skrev på för dem. Barcelona-fans avslöjade dock omedelbart lögnen med ett foto. Ett fankonto av Blaugrana publicerade bilder på Endrick med spelare som har spelat för Barcelona. Ett annat foto lades upp som visade hans far bära den katalanska klubbens kläder med ett leende och texten “Lilla present, det här är min visca”.

Bilden indikerar att både far och son var Barcelonas fans innan han skrev på för Real Madrid. Detta visar också att den kommande Los Blancos-stjärnan följer Barcelona och Brasiliens stjärnor gillar Neymar, Ronaldinhooch Ronaldo. Barcelona hade anmält intresse för den unge forwarden. Det råder ingen tvekan om att han hade potentialen att följa den tidigare Barca-stjärnans steg.

“Om jag kan spela med…” – Endrick bjuder in Kylian Mbappe till Real Madrid

Endrick kommer att hoppas att han hjälper Real Madrid att vinna i framtiden, speciellt i Europa. Samtidigt kommer Barcelona att vara beroende av en av deras framtida värvningar, som är 19 och också kommer från Brasilien.

Scenen är klar för rivaliteten mellan Vitor Roque och Endrick

Barcelona har också värvat en ung forward. Namnet är Victor Roque. De förväntar sig att spelaren kommer i januaris transferfönster och hjälper dem att vinna troféer den här säsongen. Fansen till respektive klubb backar sina unga stjärnor för att göra mål och tävla med varandra från nästa säsong. Men Brasiliens landslagsfans kommer att hoppas att båda blir framtiden för landslaget.

Barcelonas huvudtränare Xavi har backat dem båda, med en uppenbar preferens för Roque. Han har också hävdat att de båda har potential att starta en rivalitet som Cristiano Ronaldo och Lionel Messi hade under sina dagar i La Liga.

Tiden får bara utvisa vem som blir det bättre köpet på lång sikt för båda klubbarna.

RELATED ARTICLES

Mest populär