Tuesday, February 27, 2024
HemUfc"Ready" - Conor McGregor avslöjar allt på sin Hollywood-debut "Roadhouse" med Jake...

“Ready” – Conor McGregor avslöjar allt på sin Hollywood-debut “Roadhouse” med Jake Gyllenhaal medan UFC återkomst förblir obekräftad

Efter hans treåriga frånvaro från oktagonen och senaste formen, Conor McGregor står inför allvarliga frågor om sin framtid. Många känner att den bombastiske Dublinaren borde gå i pension. Irländaren bröt benet i två delar i sin UFC 264-drabbning mot Dustin Poirier 2021 och har varit försvunnen i aktion sedan dess och återhämtat sig.

Efter irländarens kontroversiella svar på upploppen i Dublin förra året har många spekulerat i att han kanske är ute efter att gå med i politiken. Men irländaren verkar ha andra karriärmöjligheter också, efter pensioneringen, eftersom han har avslutat inspelningen för en stor Hollywood-film.

Conor McGregor ger en uppdatering om en film han nyligen filmade

Conor McGregor hade spelat in en nyinspelning av 1989 års klassiska Road House med en Oscar-nominerad skådespelare Jake Gyllenhaal. Filmen följer en före detta UFC-fighter som är anställd som utkastare för en bar i Florida Keys men inser att allt inte är som det ser ut på ytan.

MMA-legenden har sagt att han inte skulle spela sig själv utan snarare en fiktiv karaktär i filmen, som är planerad att släppas någon gång under första halvan av detta år. I själva verket åkte irländaren till och med till Dominikanska republiken för några månader sedan för att skjuta efter det.

Och Gyllenhaal tog till Instagram nyligen och meddelade att inspelningen och efterproduktionen av filmen var i slutskedet. Han tackade skådespelarna och besättningen och lovade att dela med sig av fler uppdateringar under de kommande veckorna. Detta fick McGregor att reagera genom sina Instagram-berättelser.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal)

“Min man Jake G! Stora saker kommer för er alla att se snart! @roadhousemovie är REDO!” McGregor skrev och delade en skärmdump av Gyllenhaals inlägg. När inspelningen är klar för filmen kan McGregor nu koncentrera sig på Michael Chandlersom har dåliga avsikter för Dubliner.

Michael Chandler kommer att bli ‘Notorious’ nästa motståndare

För att sätta stopp för alla spekulationer meddelade Conor McGregor sin nästa kamp i en video som publicerades på sociala medier förra månaden. “Notorious” hävdade att han skulle slåss mot rivalen TUF 31-tränaren, Michael Chandler, på UFC 302 den 29 juni i en mellanviktsmatch. Även om detta ännu inte har bekräftats officiellt av UFC, inklusive ett rakt förnekande från Dana White, har både Chandler och McGregor börjat träna.

Chandler skulle ha väntat på McGregor i nästan två år när de slåss i juni, och har under den tiden varit föremål för “Macs kännetecken”. Inte överraskande är den tidigare Bellator-mästaren pumpad för kampen och har lovat att bryta McGregors käke och vilja, och lovat att pensionera den tidigare tvådivisionsmästaren. Vad är dina förutsägelser för deras kamp?

Läs mer: “Högst betalda” – Snubbar Conor McGregor, Jon Jones lyfter fram hans ekonomiska intäkter från UFC och “Great Relationship” med Dana White

Inlägget ‘Ready’- Conor McGregor avslöjar allt på sin Hollywood-debut ‘Roadhouse’ med Jake Gyllenhaal medan UFC Return Remains Unconfirmed dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär