Monday, December 4, 2023
HemNFLRavens Fans svettande hinkar efter att Lamar Jackson lämnar träningen med plötslig...

Ravens Fans svettande hinkar efter att Lamar Jackson lämnar träningen med plötslig skada

Baltimore Ravens QB, Lamar Jackson, mötte ett olyckligt öde. Lamar Jackson ådrog sig en skada på quadriceps när han tränade med sin lagkamrat. Nyheten är sorglig för korparnas flock.

Efter att ha blivit skadad lämnade QB träningen för att få behandling av en tränare. Lamar Jackson kommer inte heller att kunna prata med reportrar på onsdag. Det sista valet i första omgången talade inte till media sedan han twittrade ett vulgärt svar till en kritiker. Det finns en möjlighet att han kan dyka upp på en presskonferens på torsdag eller fredag.

Ravens stjärna QB missade träningen för två veckor sedan eftersom han var sjuk. Dessutom blev han avstängd från träningen förra veckan på grund av en höftskada. First-Team All-Pro QB har varit konsekvent under hela säsongen så här långt. Han har bara missat fyra matcher hittills. 2x Pro Bowl ligger på 10:e plats i NFL i QBR (60,9). Han kan flytta upp på listan om Baltimore Ravens gjorde några ändringar.

Förändringar som Baltimore borde göra för Lamar Jackson

Heisman Trophy-vinnaren är en av de mest begåvade quarterbackarna i NFL. Jackson kan enkelt köra hela sitt offensiv. Men hur Baltimore fungerar kommer inte att ta dem någonstans. Därför, för att sätta sig i en bättre position, måste korparna göra nödvändiga förändringar.

Laget bör undersöka explosiva spelare och placera dem runt superstjärnan QB. Dessutom bör Franchisen förlänga 25-åringens kontrakt innan hans prishöjningar.

Många skador i Baltimore påverkade laget. Men även när laget har friska spelare behöver det fortfarande förbättras. Lamar Jacksons lag kommer möjligen att ta sig till slutspelet. De har 7-4 den här säsongen. Försvaret i laget har blivit exponentiellt bättre.

Laget kan bara vinna om Jackson spelar som sitt MVP-jag. Även om laget har fortsatt att prestera bra, bör de överväga att byta offensiv koordinator för laget. På så sätt kommer de inte att kämpa med brottet och behöver inte Jackson för att rädda dagen som alltid.

RELATED ARTICLES

Mest populär