Wednesday, February 21, 2024
HemWweRAPPORTERING: CM Punk nära att få WrestleMania 40 Main Event efter ryktad...

RAPPORTERING: CM Punk nära att få WrestleMania 40 Main Event efter ryktad match får ytterligare legitimitet

Ända sedan hans WWE återkomst har fansen väntat på Cm punk för att få en matchning på skärmen. På grund av hur efterlängtad hans framträdande i WWE var, försöker kampanjen bygga en övertygande story för honom istället för att driva in honom i en slumpmässig fejd med en stjärna. Och nu verkar saker ha stelnat för brottaren.

Seth Rollins har bråkat med The Best in the World innan han gick med i WWE igen. Detta är anledningen till att det Stamford-baserade företaget bestämde sig för att utnyttja denna hetta för att bygga en handling som involverade de två brottarna. Nu bekräftar rapporter att vi kommer att få se dem äntligen brottas ut på WrestleMania 40.

CM Punk kan få huvudevenemanget på WrestleMania 40

När fansen har tittat på deras skärmar har Seth Rollins bråkat med CM Punk under en lång tid. WWE använde denna verkliga fejd för att ingjuta den i en handling på skärmen mellan de två. Som ett resultat möttes vi av flera eldiga konfrontationer mellan de två brottarna. Men saker och ting verkade ha eskalerat nu.

Enligt Wrestling Observer nyhetsbrevDave Meltzer har bekräftat att fans kommer att se CM Punk och Seth ‘Freakin’ Rollins brottas med varandra på WM 40.

Rapporterna från branschens insider har inte bekräftat om det skulle vara för WHC, eftersom PLE fortfarande är ganska långt borta. Men en bekräftelse på att de två kommer att möta varandra vid årets största PLE kommer också med en liten möjlighet att de två superstjärnorna kommer att spela en huvudevent åtminstone en av de två kvällarna i Philadelphia. “Seth Rollins vs. Punk är den bekräftade WrestleMania-planen. Reigns motståndare förväntas vara antingen The Rock eller Rhodes, eller så kan det vara trevägs,” sa Meltzer.

Flera fans hade redan uttryckt sin önskan att se Punk med i huvudevenemanget på Mania 2024 och det ser ut som att deras önskan går i uppfyllelse, steg för steg. Fansen vet att den främsta orsaken till deras värme är att båda stjärnorna har ropat ut varandra online vid flera tillfällen och aldrig låtit elden försvinna. CM Punk har dock en annan syn på ämnet.

CM Punk berättar varför Seth Rollins “hatar” honom

När det gäller erfarenhet är Punk den senior brottaren av de två. Som ett resultat skulle Rollins naturligtvis vara benägen att beundra WWE-legendens arbete i brottningsbranschen. Det är här “orsaken” till “hatet” kommer ifrån, enligt Punk. Eftersom de två brottarna har bråkat tidigare, anser Punk att detta är en integrerad del av den regerande mästarens brottningslopp. Å andra sidan kan den tidigare AEW-mästaren prata om sin karriär utan att Rollins nämns.

LÄS MER:- Har Seth Rollins någonsin slagit CM Punk i en en-mot-en-match?

Enligt CM Punk, den exakta anledningen hans urgamla rival ogillar honom är att de inte är på samma sida när det kommer till betydelsen av den andra personen när de diskuterar sitt eget arbete.

Vad tror du om möjligheten att de två motståndarna kommer att spela på Mania i år?

Inlägget RAPPORTERING: CM Punk nära att få WrestleMania 40 Main Event After Rumored Bout Gets Further Legitimacy dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär