Saturday, December 2, 2023
HemNFLRapporter – Travis Kelce & Taylor Swifts föräldrar ställer in sitt möte...

Rapporter – Travis Kelce & Taylor Swifts föräldrar ställer in sitt möte på Chiefs vs Eagles Big Game

Fansen har kommit för att vårda Travis Kelce och Taylor Swifts vackra förhållande. Efter fyra på varandra följande hemmamatcher är Taylor Swift inställd på att undkomma Swifties och Kansas City Chiefs för första gången på ett tag. Efter den senaste utvecklingen från Rio var hon redan halvt förväntad att hoppa över matchen mot Chiefs. Men de senaste nyheterna fungerar som en dämpare för Swifties- och Chiefs-fansen.

Chiefs and the Eagles-matchen är en av de största på NFLs reguljära säsongskalender. Båda föräldrarna till Kelce och Swift förväntades gå samman för ett spektakel på Arrowhead, men de senaste nyheterna kommer att vara ett hjärtesorg för åskådarna som verkade redo att bevittna det efterlängtade mötet.

Efter bekräftelsen på Taylor Swifts frånvaro från Mini Bowl såg många fram emot mötet mellan Kelce och Swifts föräldrar. Det sågs som nästa stora steg som paret skulle anamma. Men de senaste rapporterna från MLFootball on X har bekräftat att mötet mellan föräldrarna har “AVSTÄLLT”, med en planändring i sista minuten som den enda möjliga förklaringen.

Swifties och Chiefs fans hoppades att detta kunde vara den extra boosten som kunde ha hjälpt dem att ta sig förbi Eagles. Under tiden förmedlar frånvaron att beundrarna av Kelce och sångaren måste ha lite mer tålamod för att bevittna mötet mellan de två ikoniska familjerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär