Thursday, November 30, 2023
HemNFLRapporter: Tidigare NFL QB slogs av blixten vid inspelning av en reklamfilm

Rapporter: Tidigare NFL QB slogs av blixten vid inspelning av en reklamfilm

Drew Brees kanske är ute ur spelet, men han bevittnade ett av de mest skrämmande ögonblicken i sitt liv. Den pensionerade NFL-quarterbacken är fortfarande förknippad med välkända företag. Men det som hände skulle lämna ett ärr på inte bara Brees utan alla NFL-fans. I en chockerande händelseutveckling träffades ex-Saints QB av ett blixtnedslag.

Den före detta NFL QB var ute i Venezuela och spelade in en reklamfilm med PointsBet Sportsbook. Drew Brees är varumärkesambassadören för spelwebbplatsen. Allt gick dock inte som planerat. Det visuella ser chockerande ut och det ser ut som en skrämmande situation.

Rafael Hernandez delade först den virala videon med Drew Brees och ett team. De var söder om sjön Maracaibo i Venezuela och åska och blixtar fyllde vädret. Lagmedlemmarna drar sig undan från synfältet när de förbereder Brees för ett skott. Den före detta Saints QB träffades av en blixt, och filmen tar abrupt slut efter det.

Video: Tidigare NFL QB Drew Brees blev tydligen träffad av blixten när han filmade en @PointsBetUSA kommersiell.pic.twitter.com/7v7tbWFmSN

— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) 2 december 2022

PointsBet Sportsbook delad en tweet i händelsens spår. De delade, “Vi är medvetna om mediabevakningen angående PointsBets varumärkesambassadör Drew Brees. Vi är i kommunikation med Brees team och kommer att fortsätta att övervaka händelser under de kommande timmarna. I det här skedet kommer vi inte att ge några ytterligare kommentarer.”

DYK DYPARE

Efter händelsen, ESPN Saints reporter Katherine Terrell gav en uppdatering om Drew Brees. Hon skickade ett sms till före detta Saints QB och Brees svarade att han mådde bra och att han inte träffades av blixten.

Är blixtnedslagsvideon med ex-NFL QB Drew Brees en bluff?

Situationen kring Drew Brees ser skrämmande ut. Vissa rapporter kallar dock videon för ett reklamjippo och en fejk. PointsBet Sportsbook bestämde sig för att göra ett marknadsföringsknep med deras varumärkesambassadör i huvudrollen för att publicera sina Lightning Bets. Hela videon iscensattes, och den tidigare QB är säker.

Dags att släppa in dig på lite kul vi har haft med @drewbrees killar. Han lever och mår bra och “surrar” för en helg med gratisspel. Håll ögonen på våra kanaler hela helgen för sänkta insatser för USA vs Nederländerna, College Football och NFL. pic.twitter.com/vhnLm5S0Cw

— PointsBet Sportsbook (@PointsBetUSA) 2 december 2022

Spelplattformen delade sedan en video av Drew Brees i en ambulans som arbetar för att marknadsföra de gratis blixtspelen. Men när han klev ut ur fordonet för att avsluta reklamfilmen träffade en blixt honom för andra gången.

Kalla det en falsk video eller ett marknadsföringstrick. Men det är ett smart sätt att marknadsföra sina produkter.

RELATED ARTICLES

Mest populär