Tuesday, February 27, 2024
HemNFLRapporter – Raiders diskuterar att stänga av Maxx Crosby för resten av...

Rapporter – Raiders diskuterar att stänga av Maxx Crosby för resten av säsongen

Den här säsongen har inte varit den bästa för Las Vegas Raiders. De står på ett förlustrekord på 5-7. Deras senaste match resulterade också i en skamlig förlust med 17-31 mot Kansas City Chiefs. Nu, på den kommande Monday Night Football, kommer de att möta Minnesota Vikings. Deras situation var redan dålig och nu står Maxx Crosby inför ett problem också.

Amerikas favoritvideo idag

Inför sin nästa matchup har Raiders nått rubrikerna av en ny anledning. De har väckt mångas intresse på grund av deras senaste diskussion om Crosbys svåra skada. Det verkar som att stjärnspelaren står inför några skador och landar Raiders i oroliga vatten.

Maxx Crosby kommer kanske inte spela under resten av säsongen

Raiders har stött på ytterligare ett hinder den här säsongen. Deras defensiva slut, Maxx Crosby, verkar vara i centrum för en enorm storm. Stjärnan har aldrig missat en match under sin 5-åriga karriär, men han var tveksam inför matchen mot Chiefs på grund av en knäskada. Dock spelade DE fortfarande trots icke-optimala förhållanden. Nu har hans beslut att spela eskalerat hans skada.

Crosby fick ett svullet knä på grund av vätskeansamling, och saker och ting blev värre när vätskan slog sig ihop med bakterier. Detta resulterade i ett alarmerande tillstånd. Även om infektionen togs bort är de potentiella långtidseffekterna oroande. Så mycket att det kan vara ett hot mot lem och liv.

Nu har Raiders diskuterat att stänga ner Crosby för resten av säsongen. Det är inte bara ett strategiskt drag, utan också en påminnelse om att sport har en fin linje mellan tapperhet och hänsynslöshet. Vissa kanske ifrågasätter skadans svårighetsgrad, men den skadade själv avslöjade hur han känner inför sin skada.

Crosby kommenterade svårighetsgraden av sin skada

Maxx är inte den typen av person som drar sig för att konfrontera sina motståndare. Han är bokstavligen den första personen som går ut på planen och spelar trots att han noterats som tveksam sedan 2020. Mannen har spelat i 49 av 60 defensiva snaps och missade inte en match i hela sin karriär.

“Berätta för honom varför”: Deion Sanders alarmerande beteende avslöjas av ex-Colorado rekryt

Det är säkert att säga att Crosby är den sista personen som sitter hemma utan anledning. Han delade med sig av sin smärtsamma erfarenhet av skadan; som säger: “Det blåste som en ballong. Jag vaknade nästa morgon och svimmade nästan. Jag kände att jag höll på att dö. Jag var bokstavligen sängliggande. Jag kunde inte röra mig.”

Hans uttalanden kastar definitivt mer ljus över hans nuvarande tillstånd, men slutgiltiga beslut har ännu inte kommit. Kan Crosby riskera att leka med ett sådant hot över hans hälsa? Vad tycker du om hans skada?

RELATED ARTICLES

Mest populär