Sunday, December 10, 2023
HemNFLRAPPORTER: Myteri mot Russell Wilson i Broncos Camp efter sideline spat avslöjar...

RAPPORTER: Myteri mot Russell Wilson i Broncos Camp efter sideline spat avslöjar brist på ledarskap

Denver Broncos drabbades av en annan stor hit i söndags efter en chockerande förlust mot Carolina Panthers. Quarterbacken Russell Wilson och hans offensiv fortsatte sin dåliga uppvisning den här säsongen efter att ha satt bara 10 poäng på tavlan. Men den största höjdpunkten i spelet var säkert vad som såg ut som en sidlinjespytt mellan Russell Wilson och Denvers defensiva tacklingen Mike Purcell.

När Broncos Nation välkomnade Russell Wilson i augusti denna lågsäsong fanns förhoppningarna i “ride-high”-zonen för Denver. Det har dock gått fruktansvärt fel för DangerRuss och hans nya team. De sitter för närvarande i botten av AFC West Division efter tre back-to-back förluster. Och DT Mike Purcell kunde inte hålla sina frustrationer gömda.

DYK DYPARE

Även om Denver Broncos huvudtränare Nathaniel Hackett har delat en stor del av kritiken för katastrofen i Denver den här säsongen, riktade Purcell sin energi enbart mot sin QB, Russell Wilson. Många tror att detta är ett tecken på respektlöshet från en defensiv tackling och tyder på bristande ledarskap i omklädningsrummet. Både Wilson och Purcell tog upp detta hetsiga utbyte i pressen efter matchen efter 23-10-förlusten mot Carolina Panthers.

Russell Wilson tycker inte att det är något fel med Purcells agerande

Russell Wilson hade en medioker match mot Carolina Panthers. Den tidigare Seattle Seahawks QB fullbordade 19 av sina 35 passningar och 1 touchdown. Men även efter 35 försök kunde Russ bara vinna 164 yards från att kasta bollen. Och många tror att problemen på planen har sina rötter tillbaka i omklädningsrummet. “Sånt händer inte i omklädningsrum. Du pratar inte med QBs så, särskilt om du är en försvarsspelare. Du ser inte den typen av beteende om du inte respekterar QB, säger före detta NFL-spelaren och analytikern Emmanuel Acho.

#Broncos Russell Wilson har tappat några spelare i omklädningsrummet gällande ledarskap, per @nflnätverk #BroncosCountry #NFLRykten

— NFL-rykten (@nflrums) 30 november 2022

Broncos wide receiver KJ Hamler visade en överdriven besvikelse efter att Russell Wilson inte kunde få kontakt med honom mot Jacksonville Jaguars den här säsongen. Echo sa att detta respektlösa beteende inte bådar gott för Denver eftersom QBs har missat passningar tidigare. Wilson och hans lagkamrat, Mike Purcell, höll dock inte med om konsensus och klargjorde att de var på samma sida under hela matchen. “Han sa låt oss F-ing gå. Och jag höll med”, sa 9x Pro Bowler Wilson.

SE BERÄTTELSE: En rad från Russell Wilsons hyllning till sin far visar att Broncos QB har ett hjärta fullt av kärlek

Broncos föll till 3-8 för säsongen och deras slutspelsförhoppningar har helt försvunnit. Därefter är Russell Wilson och Denver på väg mot Lamar Jackson och 7-4 Baltimore Ravens.

RELATED ARTICLES

Mest populär