Wednesday, February 28, 2024
HemNFLRapporter: Jim Harbaughs beundran för denna underskattade QB tipsar om hans efterlängtade...

Rapporter: Jim Harbaughs beundran för denna underskattade QB tipsar om hans efterlängtade återkomst i NFL

En quarterback mer än 2x Super Bowl MVP Patrick Mahomes och NFL:s högst betalda spelare Joe Burrow? Det är vad Michigan Wolverines huvudtränare, Jim Harbaugh, verkar ha grävt fram, vilket ingen annan verkar hålla med om. Spelaren i fråga spelar för Los Angeles Chargers. Efter sin senaste 6-0-seger mot New England Patriots är Chargers “laddade”, men hur stor roll behövde Herbert spela i den matchen?

Amerikas favoritvideo idag

Med ett rekord på 5-7 på väg in i vecka 13, verkar det som att de kan behöva ett vaktbyte från HC Brandon Staley. Och om de bestämmer sig för att skiljas från honom, vem skulle kunna kallas in för att ersätta honom?

Är Justin Herbert bättre än Mahomes och Burrow?

På The Pat McAfee Show sa gästen Mike Greenberg att han hade pratat med den 59-årige Jim Harbaugh, och han avslöjade något som säkert kommer att förvirra fotbollsfans. Han tror att han har hittat en bättre QB än Mahomes och Burrow. “Alla dessa fantastiska quarterbacks, Burrow, Mahomes. Han ägnade fem minuter åt att berätta för mig att han tycker att Justin Herbert är den bästa av dem alla. Han älskar Herbert.”

Även om Herbert under 6-0 förnedring av Pats bara spelade in 212 passningsyards och hade en passningsgrad på 59,5 %, ledde han laget till att avsluta sin 3-match förlustsvit. Chargers kämpade på offensiven och bars mestadels av deras försvar. Under den kommande veckan kommer de att möta sina divisionsrivaler, Denver Broncos som för närvarande är placerade över dem på AFC Wests divisionsranking.

Men med Harbaughs påstående och hans bekännelse om “kärlek” till Herbert, är han då beredd för något större?

Kommer Jim Harbaugh att återvända till NFL?

För närvarande verkar det som att det enda sättet som Chargers kommer att ta sig till slutspelet är genom Wild Card-rutten. Många fans har redan hängt upp sina tröjor och merchandise och ser fram emot offseason. Om Chargers bestämmer sig för att visa dörren för Brandon Staley, vem skulle då kunna ersätta honom?

Och det är där Harbaugh kan komma in. Det har förekommit spekulationer om att han inte kommer att fortsätta i Michigan och letar efter en miljöförändring. Kan Chargers vara hans nästa destination med tanke på hans “kärlek” till deras QB?

“I Love You Girl”: Mitt i Tracey Edmonds Split, Deion Sanders öppet fanboys över den ikoniska amerikanska sändaren

Efter att Chargers tyvärr missade Sean Payton för ett år sedan, som bestämde sig för att gå med i Broncos, hoppas de att Jim Harbaugh kommer att ansluta sig till deras team. Om Michigan slutar med att vinna det nationella mästerskapet den här gången, skulle Harbaughs jobb vara gjort och han kunde äntligen ta steget till att gå med i NFL igen efter tio års mellanrum.

RELATED ARTICLES

Mest populär