Tuesday, February 27, 2024
HemWweRapporter gör Vince McMahons ställning till hans WWE-närvaro tydlig

Rapporter gör Vince McMahons ställning till hans WWE-närvaro tydlig

WWE slog sig ihop med Endeavour för att bilda TKO Group Holdings, en rekordstor sammanslagning när två giganter inom kampsport kom samman. Tidigare under året rapporterades det också att Vince McMahon kommer att flytta från WWE till en annan roll. Men färska rapporter tyder på en annan hållning om Vince McMahons engagemang i WWE.

Amerikas favoritvideo idag

Vince McMahon fortsätter sin affär med WWE

Sports Illustrated har fått veta att Vince McMahon kanske inte kommer lämna WWE snart eftersom han planerar att fortsätta med WWE trots bildandet av TKO Holdings. Han hade de kreativa krafterna inom företaget i över fyra decennier, men nu har det övergått till Triple H. Enligt SI, “Flera källor har indikerat att McMahon inte har några planer på att sluta arbeta för företaget. Även om hans roll har flyttats bort från kreativitet, som övervakas av Paul “Triple H” Levesque, råder det ingen tvekan om att McMahon fortfarande har stor makt i företaget.”

Från och med nu är Vince McMahon VD för TKO, en grupp som bildades genom sammanslagningen av WWE och Endeavour. Rapporter tyder också på att Dana White är nöjd med partnerskapet med Vince McMahon.

RELATED ARTICLES

Mest populär