Saturday, December 9, 2023
HemBasketballRAPPORT: 4X NBA All-Star för att gå med Mavericks i Big News...

RAPPORT: 4X NBA All-Star för att gå med Mavericks i Big News för Luka Doncic

Dallas Mavericks ledda av sensationella Luka Doncic har börjat sin säsong på en långsam ton. De har ett rekord på 9-10 från och med NBA-säsongen 2022-23.

Teamet är äntligen redo att ta itu med sina backcourtproblem eftersom en positiv senaste rapport gör rundorna på internet. Enligt källor kommer veteranvakten Kemba Walker att ansluta sig till laget.

Den fyrfaldiga All-Star har haft en skada-ridit de senaste säsongerna. Trots detta har Mavs beslutat att ta in honom i laget. Mavs kommer att stärka sin backbana samtidigt som de kommer med erfarenhet av Walker-affären.

Dallas Mavericks gör ett uttalande undertecknande med Walker-affären

Luka Doncic och Dallas Mavericks var på moln nio i slutet av NBA-säsongen 2021-22. De hade en strålande eftersäsong och de tog sig till finalen i Western Conference. Mavs förlorade mot de slutliga vinnarna Golden State Warriors.

Det fanns dock många problem kring laget. Bristen på djup i backplansavdelningen togs fram av både fans och experter. Doncic var i stort sett den enda skaparen för laget och han gjorde sitt jobb briljant.

Äntligen har laget bestämt sig för att ta in ytterligare en vakt och ytterligare en kreatör till laget i form av Kemba Walker. Den fyrfaldige All-Star möttes av många skador förra säsongen.

Han spelade 37 matcher förra säsongen med New York Knicks med 11,6 poäng och 3,5 assist i snitt. Han byttes av Detroit Pistons till Knicks på draftkvällen.

För att ta in Walker har Mavericks avstått från reservvakten Facundo Campazzo, vars kontrakt var icke-garanterat, för att skapa utrymme i listan.

Luka Doncic ledde tidigt MVP-loppet

Den slovenske superstjärnan Luka Doncic är namnet på allas läppar just nu. Han har i snitt 33,1 poäng, 8,7 returer och 8,4 assist på 18 matcher den här säsongen.

Tack vare sådana fenomenala siffror leder Doncic MVP-loppet. Han har för närvarande förstaplatsen i MVP-loppet över sådana som Jayson Tatum och tidigare MVP Nikola Jokic.

Vad är dina förutsägelser för Luka Doncic och Mavericks den här säsongen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär