Wednesday, February 28, 2024
HemWweRandy Orton gillar Tweet och hånar Tony Khans AEW-bokning och kritik av...

Randy Orton gillar Tweet och hånar Tony Khans AEW-bokning och kritik av Jinder Mahal

Randy Orton är bland de få stjärnor som har stannat längst med WWE. Utan tvekan kan vi säga att WWE-legenden är lojal mot den ledande brottningskampanjen. Ortons lojalitet till sin arbetsplats lyser till och med igenom de inlägg som han gillar online. Nyligen engagerade brottaren en tweet som hånade Tony Khan.

Amerikas favoritvideo idag

Nyligen, Tony Khan fångade sig själv i ett nät av onlinedrama. Allt började när han ropade ut WWE för att han gav Jinder Mahal “rampljuset” helt plötsligt 2024. När en brottningspodcastare hånade Khan för hans gnäll, var Orton bland personerna som gillade tweeten.

Randy Orton stöder trolling Tony Khan

Som vi alla vet försöker WWE sätta upp Jinder Mahal för ännu en titelkörning på länge mot regerande världsmästare i tungvikt Seth Rollins. Men med tanke på Mahals tidigare vinst-förlustrekord i kampanjen, anser Khan att det inte är “bra” bokning och gnällde om samma online.

Efter de två följande tweets som VD:n för AEW gjorde om Jinder Mahal, var han det näst mest trendiga ämnet på Twitter i USA. Så, SentiZap, en brottningspodcastare, tog lite tid från sitt schema för att håna Tony Khans förmåga att bli besvärad av en rivaliserande befordran.

Det här var en tydlig bild av hur folk tror att Khan inte kan göra bra bokningar, men ändå gjorde han av misstag popularitet för en WWE-stjärna som stod vid sidan av under lång tid. Bland olika brottningsentusiaster hamnade även Randy Orton gillar detta inlägg.

Men trots denna underhållande onlinefejd, om du är någon som fortfarande undrar varför WWE pressar Jinder Mahal igen, kan vi ha lite information som hjälper dig.

Varför driver WWE Jinder Mahal 2024?

Det Stamford-baserade företaget har försökt pressa den indiska klacken vid ett flertal tillfällen. Faktum är att “The Modern Day Maharaja” till och med fick ett anständigt WWE-mästerskap. Det var dock länge sedan han ens vann en match. Så att låta honom utmana det regerande WHC var absurt för vissa fans. Även om WWE inte officiellt avslöjade orsakerna, finns det några tips om varför de kan göra detta.

AEW:s president Tony Khan kallar WWE-legenden “A Miserable Has-Been” ögonblick efter hans tjafs på nätet mot Jinder Mahal

För det första sprängdes hans segment med “The Rock” som ingen förväntat sig. För det andra hade Triple H alltid gillat den indianbaserade brottarens arbetsmoral. Och slutligen, de kanske försöker få fler indisk publik ombord genom att titta på WWE. Du kan också lära dig om alla tre av dessa potentiella orsaker i fullständig detaljmen för tillfället är allt vi vet att Mahal får en stor push från WWE, såväl som från den konkurrerande kampanjens VD.

Vad tycker du om det senaste dramat mellan Tony Khan och WWE? Vill du se mer av Randy Ortons reaktion på detsamma i framtiden?

RELATED ARTICLES

Mest populär