Saturday, December 9, 2023
HemViralSportsMomentsRäknar ner till 7 dagar till, Dolly Partons kommande show på Dallas...

Räknar ner till 7 dagar till, Dolly Partons kommande show på Dallas Cowboys Game tänder gränslös förväntan i fotbollskampanjen

Vem gillar inte att se Dolly Parton dominera scenen med buzz? Med bara en vecka kvar, rustar den ikoniska AT&T Stadium för en elektrifierande halvtidsshow, där Dolly kommer att pryda evenemanget med sin lugnande musik. Och inte bara det, årets spektakel kommer också att markera en milstolpe och fira 25-årsjubileet av denna episka Thanksgiving-föreställning.

Uppenbarligen har den efterlängtade fotbollsuppgörelsen mellan Dallas Cowboys och Washington Commanders skapat en oöverträffad fart. Alla ögon vände sig mot den legendariska sångaren, som förberedde sig för att komma live till stöd för Frälsningsarméns 133:e Red Kettle-kampanj. Dolly förgyllde det nationellt inspelade evenemanget som sänds på TV och lovade att blanda sina största hits med låtar från hennes senaste album, som släpps den 17 november.

Fotbollsmatch väntar på en ikonisk sångares framträdande

Om 7 dagar fungerade den efterlängtade halvtidsshowen som deklarerades för några månader sedan som den officiella lanseringen av Frälsningsarméns årliga insamling. I fokus på miljontals svåra situation under semestersäsongen hoppades fotbollsspelet få stöd för den ikoniska välgörenhetskampanjen, som inrättades 1891.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Dallas Cowboys Cheerleaders (@dccheerleaders)

Dolly är känd för sina mångfacetterade talanger som singer-songwriter, skådespelare och filantrop, och Dolly ökade glädjen ytterligare med tillkännagivandet. Den globala ikonen uttryckte sin spänning och tog tillfället i akt att starta Frälsningskampanjen och hedrade Cowboys-spelet genom hennes adrenalinspäckade show.

Utan tvekan antände Dollys monumentala utseende en låga av gränslös spänning i Dallas Cowboys fotbollslagsläger, såväl som bland hejarklackarna. Enligt scheman kommer Parton att gå med i hejaropvisningen på halvtid, vilket skapar en gång i livet till den roliga showen.

En grupp äldre medborgare går ut på sidlinjen för att heja på Eagles High School Football Team

Ett ögonblick i framställningen i rampljuset

Tillkännagivandet för denna efterlängtade fotbollsmatch nämnde en rad glorifierande händelser. Till att börja med verkar Dollys smittande energi och passion passa perfekt med matchens uppdrag, som syftar till att förgylla semesterperioden för miljoner i nöd. Hennes musik, känd för att inspirera till hopp, kommer beundransvärt att inta centrala scenen på denna nationella plattform och lysa upp kampanjens avgörande sak.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Dallas Cowboys Cheerleaders (@dccheerleaders)

Förra årets Thanksgiving-spel hade dragit häpnadsväckande 42 miljoner tittare, vilket gjorde det till det mest sedda ordinarie säsongsspelet. När traditionen fortsatte, denna gång, fick den en extra resonans, förstärkt av Dollys utseende. Därefter var Frälsningsarmén, som den största privata leverantören av sociala tjänster i landet

Trots utmaningarna har evenemangets ansträngningar att ge väsentligt stöd, inklusive mat, tak över huvudet och livsviktig assistans, gjort nästa veckas episka show mer glädjande. När Cowboys förbereder sig för att möta Washington Commanders, byggs förväntan inte bara för fotbollsmatchen utan för spektaklet i halvtid. Dolly Partons evenemang symboliserade en kollektiv ansträngning för att sprida välvilja, och uppmanade individer och familjer över hela Amerika att sprida kärlek under denna semester!

RELATED ARTICLES

Mest populär