Saturday, December 9, 2023
HemOlympics"Rakade Tom Cruises hand": Skidlegenden och Mikaela Shiffrins pojkvän minns mötet med...

“Rakade Tom Cruises hand”: Skidlegenden och Mikaela Shiffrins pojkvän minns mötet med Hollywood-ikonen under F1-loppet

Tidigare i år deltog den alpina skidåkaren Mikaela Shiffrin i Silverstone Grand Prix med sin musa Aleksander Aamodt Kilde.
Skidåkningsparet var dock inte de enda kändisarna som var närvarande vid evenemanget. Hollywoods hjärtekrossare Tom Cruise var också där för att pryda evenemanget med sin charmiga närvaro.

I en nyligen intervju med Olympics.com diskuterade Mikaela och hennes pojkvän hur de kände när de träffade Mission Impossible-stjärnan vid F1-evenemanget. Den norska atleten förklarade hur Silverstone var en av hans favoritbanor, och även vad som gjorde att besöka dessa evenemang så speciellt.

Aleksander Aamodt Kildes interaktion med superstjärnan Tom Cruise

Carlos Sainz, som representerar Ferrari, uppnådde sin första pole-position någonsin i Formel 1 i kvalet. Den 30-årige idrottaren från Norges Bærum-distrikt, Kilde, var på plats för att bevittna händelsen. När han besökte Silverstone Grand Prix med sin musa, Mikaela; han mötte Tom Cruise och verkade upprymd över att utbyta trevligheter med honom.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Aleksander Aamodt Kilde (@akilde)

“Jag hade så roligt att vara på Formel 1-evenemanget, träffa otroliga människor, men också se intresset kring Formel 1 och sporten i allmänhet”, sa Aleksander. Skidlegenden anser också att Tom Cruise är en av de sista biostjärnorna som fortfarande spelade i samtida Hollywood-filmer.

“Jag skakade också Tom Cruises hand, han är den sista biostjärnan vi har, och det var också otroligt,” tillade Kilde. “När det kommer till upplevelser var Silverstone en av mina favoriter, helt klart.”

Berättelsen om Mikaela Shiffrin och Aleksander Aamodt Kilde

Den trefaldige OS-vinnaren hävdar att de först kopplade ihop sig under en FIS alpin skid-VM för snart sju år sedan. Angående deras första möte, anmärkte Shiffrin: “Jag tror att han började samtalet med att säga “Hej.” Han skickade också den första vänförfrågan. Han frågade mig tekniskt om ett datum senare samma år”

Shiffrin sa att Klide fortsatte att vara respektfull mot henne även efter att hon avvisat honom och började dejta andra människor. Men det var inte förrän 2021 som de två idrottarna kopplade ihop sig genom sin mest prövande period. Medan Mikaela sörjde över att ha förlorat sin pappa kämpade Klide med en allvarlig skada som gjorde honom halvförlamad.

De blev Instagram-officiella i maj 2021 när Kilde publicerade en uppriktig bild på dem tillsammans med bildtexten “om du vet, du vet, och nu vet du.”

Vad var din reaktion efter att ha sett skidracingparet med Tom Cruise på bild? Lämna dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär