Wednesday, February 28, 2024
HemTennisRafael Nadal skickar ett tacksamt meddelande till sin "vän" Andy Murray i...

Rafael Nadal skickar ett tacksamt meddelande till sin “vän” Andy Murray i förtjusande scener i Brisbane

Tennisvärlden har varit benägen att bevittna relationer som bildats mellan spelare på banan. Även om det kan finnas slumpmässiga skäl för spelarna att bilda ett partnerskap, är ömsesidig respekt för talangen en av de viktigaste. Byggd på en liknande bas, vänskapen mellan Rafael Nadal och Andy Murray fortsätter att få uppdateringar.

Medan spanjoren för närvarande testar sina konkurrensgränser genom att engagera sig i träningspass med flera tennisstjärnor, hamnade han i ett med Andy Murray också. Inriktat på en omröstning om respekt för den gamla vännen, fångade Nadals senaste inlägg fansens uppmärksamhet.

Rafael Nadal önskar Andy Murray lycka till

Uppdateringarna av Rafael Nadals tuffa träningspass har initierat diskussioner på sociala medier. Kom direkt från spanjoren den här gången, hans senaste inlägg på X (tidigare Twitter) påminde fansen om hans vänskap med den tidigare Big Four-medlemmen Andy Murray.

Eftersom båda spelarna för närvarande förbereder sig för den kommande turneringen i Australien, tackade Rafa honom inte bara för den fantastiska träningen utan önskade honom också lycka till för Brisbane. “Tack @andymurray för en bra träning idag. Allt gott för turneringen min vän @BrisbaneTennis,” han skrev.

Medan de två stjärnorna är redo att vara en del av säsongens första turné, markerade den vänliga gesten från Rafa en påminnelse om hans djupt rotade vänskap byggd av ömsesidig respekt för britten. När Murray går in för sin första match ligger iver i fansens hjärta att se om Rafas önskemål fungerar för honom eller inte.

Murrays svar på Rafas önskemål

Förutom att hålla sig under ett band av tuffa konkurrensnivåer mellan de fyra stora, har respekten dem emellan alltid varit ömsesidig. När Rafael Nadal presenterade en fantastisk gest genom att önska lycka till för Andy Murray för hans inträde i Brisbane, var Murray snabb att erkänna sina önskemål med ett bedårande svar. Efter att reflektera över Nadals känslor bakom det senaste inlägget skrev Murray, “Tack för möjligheten att vara tillbaka på banan med dig…Lycka till med comebacken.”

När britten tackade Rafa för sitt träningspass, tillsammans med att önska honom lycka till med comebacken, tillförde svaret ytterligare ett lager av förväntan bland fansen att se spanjoren tillbaka i aktion.

RELATED ARTICLES

Mest populär