Saturday, December 9, 2023
HemNBA"Räddade mitt liv": Nu blir miljardären LeBron James personlig om ett livsförändrande...

“Räddade mitt liv”: Nu blir miljardären LeBron James personlig om ett livsförändrande barndomsminne som definierade hans “arv”

UNKNWN är modemärket som grundades av Lebron James tillsammans med sina barndomsvänner från Akron och affärspartners Jaron Kanfer och Frankie Walker Jr. Etablerat 2011, kurerar det mestadels sneakers och streetwear inspirerade av kungen själv eller i samarbete med andra märken. Mer nyligen samarbetade de med Nike för att släppa Unknwn x Nike LeBron 20 “Message In a Bottle” sneakerkollektion.

De har alltid försökt fånga livet och arvet efter LeBron. Men med sin kommande kollektion har de öppnat ytterligare en dörr till LeBrons början.

Går tillbaka till sina rötter i Akron, Ohio

Den kommande UNKNWN höstkollektionen 2023 är inspirerad av att skapa ett arv och överbrygga klyftan för nästa generation av idrottare. I kampanjen för kollektionen syns modellen i en t-shirt med ”HOW’S MY LEGACY? CALL #1-800-THE-KING” tryckt på baksidan. När han flyttar bort ser vi ett ljusgrått tvåvåningshus.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av UNKNWN (@unknwn)

LeBron lade om den här videon till sin Instagram-berättelse tillsammans med detta meddelande “356 Hillwood” kommer alltid att vara en del av mitt arv! Räddade mitt liv! Bokstavligen räddade mig’. Det här är han som hyllar sin ungdomsfotbollstränare Frank Walker som bodde här. LeBron hade tidigare sagt detta om sin tränare, “Här är ett gift par med en son och två döttrar. Här är struktur. Här finns stabilitet. Det var första gången jag kände det sedan Hickory.”

En titt in i Brons barndom

Nu är han kanske den största basketspelaren genom tiderna. Men vid ett tillfälle i sitt liv kämpade han med fattigdom och instabilitet. Han växte upp av sin mamma som fick honom när hon var sexton. Hon uppfostrade honom på Hickory Street som var där hans stora mamma Fredas hus brukade vara högt uppe på en kulle tills han var tre. Men på juldagen fick Freda en hjärtattack och dog. Detta förde de två in i en svår tid. De var ständigt i rörelse och bodde på många olika platser.

Har miljardären LeBron James investerat i Tiger Woods och Rory McIlroys TGL för att konkurrera med Saudi-Backed LIV Golf?

Vid den tiden spelade James i ett peewee-fotbollslag i Akron som heter Southside Rangers. Han missade nästan 80 dagar av sin fjärde klass. när han såg sin talang och kamp erbjöd hans tränare Frank Walker honom ett stabilt hem. Så här kom han att bo på Hillwood Drive. han stannade där ungefär ett och ett halvt år och missade inte någon av sina skoldagar i femte klass. Senare flyttade han tillbaka med sin mamma där han fortsatte att växa.

LeBron har aldrig dragit sig undan att prata om sin uppväxt. Som de säger, vi är som vi är på grund av våra rötter. Hans början i fattigdom och kamp fick honom att bli den man han är idag. Och han fortsätter att alltid lyfta fram och omfamna sitt förflutna som en del av sitt arv.

RELATED ARTICLES

Mest populär