Saturday, December 2, 2023
HemUfc"Rädd" efter att ha stått ansikte mot ansikte med Khabibs Dagestani Fighter,...

“Rädd” efter att ha stått ansikte mot ansikte med Khabibs Dagestani Fighter, blir Colby Covingtons bekännelse avslöjad av den ryska ex-lagkamraten

UFC handlar inte bara om att slåss, och Colby Covington har bevisat det gång på gång. UFC welterviktsfightern är känd, mer på grund av sin unika persona än sina fightingfärdigheter! Med rätta smeknamnet “Chaos”, identifieras Covington ofta för sin frispråkiga och polariserande personlighet. Tidigare i år väckte Covington en enorm kontrovers när han hotade kommentator Jon Anik han sa att han inte ville att Aniks “barn skulle växa upp utan en pappa”.

Från kontroversiella intervjuer till djärva utrop, UFC 296 main event fighter har gjort allt! Dessutom har han blivit utsatt för intensiv kritik, inte bara från fans utan också från andra fighters. Nyligen UFC-legenden Khabib Nurmagomedovs gamla vän fick några chockerande avslöjanden om Covington!

Magomed Magomedkerimov, en gammal vän till Khabib, talar om Colby Covington

Nyligen laddade en YouTube-kanal med namnet “Young ‘n’ Faded MMA Society” upp en video där Magomed Magomedkerimov gjorde en ärlig bekännelse om Colby Covington. Magomedkerimov tränades tidigare av Khabib Nurmagomedov innan han bytte till ATT-gymmet. ‘Chaos’ tränade också på ATT under en tid!

I videon drar sig Magomedkerimov inte för att avslöja sin motvilja mot Covington. ”Jag har inte sparrat eller brottats med honom. Jag ogillade honom som person, så fort jag träffade honom. Han verkar vara en rasist. Han var också kaxig i sitt sätt, sa han. Vidare nämnde den ryska fightern också Covingtons kontroversiella uttalanden som rutinmässigt blir virala på sociala medier.

“Ofta såg jag hur han dök upp på Instagram och sa alla möjliga saker om alla,” sa han. Därefter avslöjade han något som ingen av fansen förväntade sig! Enligt 33-åringen hade han en gång en tuff konfrontation med UFC-stjärnan!

“Så på gymmet gick jag och två av mina kompisar, varav en talar bra engelska, fram till honom och pressade honom,” avslöjade Magomedkerimov. “Han blev rädd och förnekade allt. Han var som: Det var inte jag, min chef skriver allt åt mig”, tillade han. Detta var verkligen ett chockerande och djärvt avslöjande från ryssen. Med det förtroende som Covington utstrålar på sociala medier kan man föreställa sig vilken inverkan sådana anklagelser kommer att ha på hans “tuffa kille”-karaktär.

Magomed Magomedkerimov om tidigare tränaren Khabib Nurmagomedov

För närvarande kämpar Magomedkerimov i PFL och har ett rekord på 33-6. För några år sedan tränades den ryska MMA-fightern av ingen mindre än ‘The Eagle’. I en intervju med MMANews pratade Magomedkerimov om sin mentors och gamla väns tränarförmåga.

”Vi växte upp i samma område, så han känner mig som person och fighter väldigt väl. Han har en chans att bli den bästa tränaren någonsin, sa han. “Hans uppmärksamhet på detaljer, hans förhållande till fighters, det är unikt. Jag har aldrig sett någon övergå (från fighter till tränare) så lätt”, tillade han.

SE HISTORIEN: 5 gånger utplånade Israel Adesanya sina motståndare inne i oktagonen

Snabbspola fram till idag har Nurmagomedov tagit avstånd från coaching. Vill du se honom tillbaka? Dessutom, vad tycker du om Magomed Magomedkerimovs bekännelse om Colby Covington? Kommentera nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär