Saturday, December 9, 2023
HemAlpine skiingQueen of Slopes Mikaela Shiffrin släpper en elegant påminnelse inför andra åket...

Queen of Slopes Mikaela Shiffrin släpper en elegant påminnelse inför andra åket på Audi FIS Alpina Ski World Cup 2023/24

Mikaela Shiffrin har gjort om för sitt inträde på sluttningarna av Levi, Finland. Den 11 november kommer det andra damevenemanget i Audi FIS Alpine Ski World Cup 2023/24 att välkomna den alpina skidgeten. Trots en vinglig start och gav sin första vinst till Lara Gut-Behrami, kommer 28-åringen tillbaka för sin 100:e karriär.

Efter att ha gratulerat den polska tennisspelaren Iga Swiatek är det dags för olympiern att göra en stark comeback. Efter att ha krossat Ingemar Stenmarks 85:e världscupseger står Shiffrin med 88 för närvarande. Det är den 58:e upplagan av världscupen i alpin skidåkning och evenemanget har några fantastiska Gen-Z-uppvisningar i lager i år. Med det sagt, ett annat inlägg av Shiffrin vred huvudet idag.

Mikaela Shiffrin har en elegant uppdatering

Den 28-åriga Colorado-födde tog till sitt Instagram-konto för att lägga upp en hård bildserie. Textade inlägget som: “Ja, det är precis så här jag förbereder mig för skidlopp. #eleganceisanattitude”. Enligt bildtexten är bilderna gamla men guld. Varenda bild, noggrant plockad från hennes historiska fotoalbum, utstrålar tigeraktig energi.

Den första svartvita knäppningen innehöll en atomskida, medan Shiffrin släppte ner håret på ena sidan och tittade bestämt bort. På nästa bild fångade fotografen henne medan hon stoppade in håret bakom örat. När hon tittade bort med skidglasögon i pannan såg hon inget mindre än fantastisk ut.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Mikaela Shiffrin (@mikaelashiffrin)

Dessutom är nästa en bredare version av det andra fotot, där hon visar upp sin jacka med en stark look. Den fjärde visade henne med sina älskade skidor placerade på axeln. När hon skrev “elegans” i bildtexten kan hon ha gjort det medvetet. När idrottaren är medveten om den finess hon bär, är dessa starka uttalanden inte osannolika.

Drottningen av backar trampar fötterna på Killingtons backar senare denna månad. Efter att ha sagt det, slog Killington Resort upp sina vinterportar för 65:e gången, på ett uppdrag att välsigna landskapet med magiska utställningar.

Killington Resort har en ny uppdatering

När det kommer till Killington Resort kommer världen att hålla med om att det är den största skid- och snowboarddestinationen utan tvekan. Med det sagt, den 3 november gick gästerna in genom säsongens invigningsportar och njöt hela tiden. Tillsammans med dem firade också den 28-årige olympiern. Killingtons X-inlägg löd, “Skål på en fantastisk dag ett! Imorgon öppnar vi klockan 9:00 för alla att njuta av, och sedan upprepa, 7 dagar i veckan.”

Till detta skrev Shiffrin: “Älskar att se det här!! Bra att gå, @KillingtonMtn…kan inte vänta med att se dig om några veckor!” När storslalomdrottningen spänner sig för att försvara sin GS-titel den 25 november kommer Killington att vara vittnet. Men för olympiern är det som att vara tillbaka istället för att tävla.

Snödrottningen Mikaela Shiffrins rop till de största utmanarna dagar innan Audi FIS Alpine Ski Word Cup 2023/24 blir viral

När världen spänner fast sina säkerhetsbälten för en fin säsong för världscupen i alpin skidåkning, förbereder sig även storheter. Längs med Shiffrin är det även herrskidlegenden Marco Odermatt som ska rota efter.

RELATED ARTICLES

Mest populär