Saturday, December 2, 2023
HemNFLQB Zach Wilsons framtid med jetplan som anses vara "över" efter en...

QB Zach Wilsons framtid med jetplan som anses vara “över” efter en ozonad offentlig lag

Är Zach Wilsons karriär som New York Jets QB över? Jets gjorde en solid comeback mot Bears i söndags efter att ha förlorat fruktansvärt mot Patriots i matchen vecka 11. Noterbart är att Jets quarterback Zach Wilson inte spelade mot Bears efter en fruktansvärd match mot Patriots. Som ett resultat av hans dåliga prestationer, tappade Jets huvudtränare, Robert Saleh, honom för Bears-matchen.

Efter matchen mot Patriots tog Wilson inget ansvar för sin dåliga prestation på presskonferensen. Mot Bears startade HC Saleh Mike White istället för Wilson, vilket visade sig vara det rätta beslutet.

Zach Wilson kan ha spelat sin sista match för Jets

I det senaste avsnittet av “In The Huddle”-podcasten pratade NFL-insider Jason La Canfora om Wilsons situation i Jets-teamet. “Han har ingen framtid där… Han förlorade sitt jobb till Mike effing White. Tror du att han vill vara där? Nej nej! Hans agenter säger ‘Du tog den här grabben på andra plats totalt, och det var den blick du gav honom? Så lite tror du på honom? Nej. Det är över. Jag vet inte vad de får för honom, men det är över”, sa La Canfora.

Zach Wilson är klar med Jets!https://t.co/Any1rbNlhA

— TPS (@TotalProSports) 30 november 2022

Enligt NFL-insidern är Wilson inte en del av den närmaste framtiden längre. Under denna lågsäsong kunde både Wilson och Jets gå vidare från varandra.

La Canfora tror att även om Jets har många skador så kommer de ändå inte att starta Wilson i framtida matcher. Istället kommer de att spela veteranbacken Joe Flacco. Det hela började med att Wilson pratade om Jets försvar på presskonferensen efter matchen. På frågan om han svikit försvaret svarade han rakt på sak och sa “nej”. Den tvåfaldige Super Bowl-mästaren och tidigare NFL-försvarsspelaren, Chris Long, kallade det “skamligt”. Många tror fortfarande att denna presskonferens var huvudorsaken till att HC släppte honom mot Bears.

Vad har lett till att Wilsons tid med Jets eventuellt tar slut?

Noterbart, efter förlusten mot Patriots, fick Wilson massor av kritik för sin prestation. I det spelet fullbordade han bara 9 av 22 passningar och kastade bara 77 yards. Dessutom fick han sparken 4 gånger i matchen, som de förlorade med 10-3.

Den här säsongen som helhet har inte varit jättebra för honom. På 7 matcher hittills har han kastat 1279 yards för bara 4 touchdowns. I den förra matchen mot Bears kastade hans ersättare, Mike White, 3 touchdowns och rörde nästan Wilsons siffror i en match. Det är ganska tydligt att Jets inte ser honom i sina planer. Just nu fokuserar de på den här säsongen, då de fortfarande är på jakt efter slutspelet. Med 7 vinster och 4 förluster ligger Jets för närvarande på tredje plats i AFC East-divisionen.

RELATED ARTICLES

Mest populär