Wednesday, February 28, 2024
HemAlabama Crimson TidePurdue vs Alabama Match Preview – Spelare att titta på, head to...

Purdue vs Alabama Match Preview – Spelare att titta på, head to head och förutsägelse

2023 års Hall of Fame-serie går framåt i full fart. Serien startade den 6 november 2023 på T-Mobile Arena med 4 matcher som inkluderade 2 matcher mellan vardera basketlag för män och kvinnor. Nästa gång i serien är den mycket efterlängtade och mest efterlängtade matchen mellan #4 Purdue och Alabama, på Coca-Cola Coliseum.

Amerikas favoritvideo idag

Matchupen kommer att vara det första Hall of Fame-evenemanget som hålls i Toronto sedan 2019. Tävlingen är en del av en dubbelheader, eftersom #24 Clemson Tigers kommer att möta de obesegrade TCU Horned Frogs i den andra matchen. Matchupen kommer att hållas klockan 12:30, CT och kommer att sändas på FOX.

Boilermakers vs. Crimson Tide, så bra de är!

Purdue rankas för närvarande som nummer 4 på AP Top 25-listan med ett rekord på 8-1 av en sträcka på nio matcher som de har spelat den här säsongen. Orädda framåt går Boilermakers starkt den här säsongen. Hittills har de ett rekord på 29-6, och slutade först i Big Ten Men’s Basketball.

Dessutom rankades de på tredje plats i den sista AP-undersökningen. De blev också Big Ten Reg Season Champ och Big Ten Tourney Champ, med en 13-matcher segerserie, innan de förlorade mot Rutgers som deras första.

Å andra sidan spelar Alabama Crimson Tide lovvärt hittills. De hade ett rekord på 6-2 och slutade 1:a i SEC. Men den här kommande matchen mot Boilermakers kommer att vara den första av tre raka matcher i Alabamas möte med en topp-10 motståndare. Dessutom kommer Alabamas nästa två matchups att vara mot nr 10 Creighton och nr 1 Arizona.

Låt oss nu titta på båda lagets stjärnspelare.

Utmärkta spelare på listan

Båda lagen är på väg att gå in i en strid i Hall of Fame-serien, när Purdues Zach Edey och Alabamas Mark Sears rustar för matchen.

När vi pratar om den förstnämnda, utgör Zach Edey, med sin större personlighet än livet, ett visuellt hot mot motståndare med en höjd av 7’4″. Han kommer från Toronto och har varit en viktig bidragsgivare till lagets fortsatta framgång. Den här säsongen har Edey haft i snitt 23,7 poäng, 11,2 returer och 1,1 assist per match och skjutit med en field goal-procent på 63,6.

Samtidigt står Mark Sears högt upp på en höjd av 6’1″. Alabama kommer från Muscle Shoals och är en av de framstående spelarna på Crimson Tides spellista. Hittills under säsongen har han i snitt haft 19,8 poäng, 4,4 returer och 4,3 assists per match och skjutit med en field goal-procent på 57,1.

Låt oss se vilket lag som kommer att höja sig över och vilket som kommer att smaka dammet när den mest efterlängtade matchupen kommer för en showdown.

RELATED ARTICLES

Mest populär