Wednesday, February 21, 2024
HemNBA"Punk A**...Like Myself": Charles Barkley slår ut "Like-Minded Haters" trots Georgias Orange...

“Punk A**…Like Myself”: Charles Barkley slår ut “Like-Minded Haters” trots Georgias Orange Bowl-seger

Det var ett olyckligt år för Florida State. Även efter att ha gått obesegrade under hela säsongen valde kommittén inte Florida State Seminoles till slutspelet för collegefotboll. Dessutom led laget en historisk förlust mot Georgia Bulldogs i Orange Bowl på grund av oöverträffade situationer. Men många reportrar använde denna möjlighet för att förminska Seminoles argument. Men Philadelphia 76ers-legenden Charles Barkley var inte redo att låta reportrarna få sin vilja igenom.

Amerikas favoritvideo idag

Under ett avsnitt av The Steam Room nyligen ropade Barkley ut reportrarna för att de ändrade sina åsikter om Florida State och för att de tjatade mot laget för att ha förlorat när de inte hade de flesta av sina startande. “Detta är vad jag hatar med punk-a**-reporter som jag själv på tv och radio… Vi går på TV och radio och säger vad du vill säga. Ibland har du rätt, och ibland har du fel… Men de här punkiga killarna på tv och radio säger: ‘Se, jag sa till dig. Florida State var inte bra. De förtjänade inte att vara med i slutspelet. Det är inte sant”, sa NBA MVP 1993.

Även om det är sant att Florida State förlorade mot Georgia med en poäng på 3-63, måste det noteras att många av startmedlemmarna inte spelade matchen. Eftersom laget inte spelade för det sista mästerskapet och misslyckades med att kvalificera sig till slutspelet, satte 14 av deras startande från deras ACC-mästerskapsvinnande lista sig på Orange Bowl.

Sir Charles, som har arbetat i media i över ett decennium, vet exakt hur reportrarna ändrar sina ord för att få det att verka som om deras förutsägelser var rätt hela tiden. Men i slutändan står Barkley fortfarande fast vid sitt beslut och stöder Florida State Seminoles.

Charles Barkley ville att Florida State skulle ta sig till slutspelet

Även om FSU hade en obesegrad säsong och till och med vann ACC-mästerskapsspelet, trodde inte kommittén som väljer ut lagen för slutspelet att laget hade tillräckligt för att möta den bästa konkurrensen i Amerika efter att ha förlorat sin stjärna quarterback tidigt på säsongen på grund av en skada.

Den dominans laget har visat sedan dess togs inte så mycket hänsyn. Detta har nu fått laget och deras fans att tappa förtroendet för kommittén. Barkley uttryckte också offentligt att Florida State borde ha tagit sig till slutspelet, men ingenting kan göras nu eftersom Michigan och Washington spelar i morgon om NCAA-mästerskapet.

Vad tycker du om Charles Barkleys kommentarer? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna!

RELATED ARTICLES

Mest populär