Friday, December 8, 2023
HemTennisPublikfavoriten Jannik Sinner talar om press när han siktar på ära i...

Publikfavoriten Jannik Sinner talar om press när han siktar på ära i en höginsatsstrid vid ATP-finalerna – “I Know That I Can…”

ATP-finalerna visar sig vara ganska engagerande. Med det enorma värdetillskottet och prispengarna tar spelarna verkligen med sig sitt A-spel för detta evenemang. I sin senaste chatt med Indiens före detta tennisstjärna Prakash Amritraj kastade den italienska sensationen Jannik Sinner ljus över hans unika situation. Hans syn på ATP-finalerna och hur den värd i Turin påverkar honom är värd att prata om.

Efter att ha besegrat Stefanos Tsitsipas i sin förra match är Sinner redo att slåss mot en formidabel motståndare. Hans nästa match är planerad med världens nr 1 Novak Djokovic. När Amritraj frågade italienaren hur han kände var svaret ganska oväntat.

Jannik Sinner och hans stadionögonblick

Medan vansinnet i ATP-finalerna fortsätter att frodas, fann Sinner sig sola sig i den elektriska atmosfären i Turin. Det hände särskilt efter en triumferande uppgörelse mot Tsitsipas. Åskådarna visade ett passionerat hav av stöd. De hejade på den italienska sensationen hela matchen. Detta satte scenen för en konversation som skulle plocka isär essensen av Sinners unika upplevelse. Amritraj kunde inte låta bli att erkänna det överväldigande stödet: “De älskar dig överallt, men jag måste säga något annat här. Nästan 15 000 människor ‘ole ole, ole, ole Sinner, Sinner!’. Vad går igenom din kropp när du känner det här?”

Sinners svar visade en ögonblicksbild av hans känslomässiga landskap. Han sa: “Fotbollsstadion. Det är en speciell känsla. Ger dig såklart gåshud nu är det att jag bara försökte göra min grej.” Detta ögonblick, som liknar ett rytande på fotbollsstadion, lämnade Sinner med gåshud. Med hans ord: “Du vet, att vara ödmjuk och arbeta hårt och allt, för mig, är de främsta anledningarna till att jag är här. Och jag vet att vi kommer att fortsätta med det här. Och självklart vet jag att jag kan förbättra mig.” Sinners hängivenhet, ödmjukhet och ett subtilt erkännande av hans kontinuerliga resa avslöjade ytterligare hans tankesätt. Det är nu uppenbart vad som driver honom framåt i den professionella tennisvärlden med hög insats.

När finalen utspelar sig i Turin resonerar ekon av “Syndare, Sinner” inte bara som jubel. Det är också italienarens orubbliga engagemang för sitt hantverk som fick fansen att gå vilda. Hans senaste vinster dikterar också hur hans färdigheter inte ska tas lätt på.

Sinner är i form

Med ATP-finalfebern som sveper över Turin, rider Jannik Sinner på en våg av senaste segrar som stärker hans status som en tennisstyrka att räkna med. Nystartad med China Open-titeln, där han spelade ut Daniil Medvedev med poäng på 7⁷-6² och 7⁷-6².

Sinner visade upp både skicklighet och motståndskraft. Hans triumf fortsatte i Vienna Open, där han återigen mötte Medvedev i en nagelbitande match. Sinner gick ut som segrare med poängen 6⁷-7⁹, 6-4 och 3-6.

Hans fantastiska prestation i de senaste turneringarna är en kredit för hans senaste form. Detta antyder att den italienska stjärnan inte bara är i Turin för att delta utan för att erövra. Vad är dina tankar om detta? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär