Wednesday, February 1, 2023
HemGolf"Protect This Man": Inför titelförsvaret får "Santa" John Daly all kärlek från...

“Protect This Man”: Inför titelförsvaret får “Santa” John Daly all kärlek från golfcommunityt

John Daly är en av de mest älskade golfarna i sporten. Han behärskar en enorm, lojal fanbas som står vid honom trots hans prestation och dalar i livet. Golfstorheten har inte varit på topp på sistone. Trots det ses han ofta på en golfbana som lever sitt bekymmerslösa liv och har kul med sporten.

Nyligen blev PGA Tour-veteranen viral för en otroligt självsäker enhandsputt som han gjorde klädd i shorts och barfota på banan.

Golfvärlden reagerar på Dalys självförtroendefyllda putt

Nyligen publicerade “pgamemes” en video där John Daly satte bollen på en bana barfota. Daly följde upp sin signaturblick med en cigarett i munnen. Han fortsatte med en enhandsputt och följde självsäkert efter bollen när den gick in i hålet.

Sidan skrev, “@pga_johndaly går in dem utan skor och en pil i munnen.” Long John hade ett gäng fans runt sig, och golfstjärnan hejades på.

Golfvärlden hade inget annat än beröm för 56-åringen. En person kommenterade, “Hur kan du utelämna det faktum att det också är en enhandsputt.” En annan sa: “Det finns fantastiska golfare sedan JD. Inget kan jämföras.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av PGA Memes (@pgamemes)

Andra golfare fortsatte med att säga: “Den här snubben är alltid omgiven av en mängd fanpojkar.” En annan person kommenterade: “Vissa hjältar bär inte skor.” Och ännu en annan skrev: “Skydda den här mannen till varje pris.”

De fortsatte också med att jämföra hans utseende med jultomtens, med ett ordspråk, “Det är här jag vill vara … inga skor, i palmerna, spela golf med jultomten.” En annan tillade, “Jomtomten kan golfa!”

Var spelar John Daly härnäst?

Den tvåfaldige majorvinnaren spelar i Florida vid PNC Championship nästa gång. Han samarbetar med sin son, John Daly II, och tillsammans tar de sig an fältet för 19 proffs och deras familjemedlemmar. Evenemanget börjar den 15 december. De två första dagarna fungerar som pro-am-mötet, och mästerskapet börjar den 17:e.

Evenemanget följer ett 36-håls scramble-format och är på Ritz-Carlton Golf Club i Orlando. Daly och hans son slog Tiger Woods och hans son Charlie Woods med två slag för vinsten förra året. De ser nu efter att försvara mästerskapet och vinna kontantpriset på $200 000 som följer med.

Kommer Long John att kunna ge samma självförtroende och stil till evenemanget nästa vecka? Lyssna in för att ta reda på det.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär